• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Xiaomi България със специални оферти за месеца на любовта

Xiaomi България със специални оферти за месеца на любовта

/КРОСС/ В месеца на любовта отново е време да изберем подаръци за любимите си хора. По случай Свети Валентин едни от най-търсените смартфони и AIoT продукти на Xiaomi са на специални цени в онлайн магазина mi-bulgaria.com, както и във физическия магазин на бранда в Paradise Center, ниво 0. Сред офертите са смартфоните от серията Xiaomi 11T, таблетът Xiaomi Pad 5, както и други практични подаръци, с които да зарадвате близките си.

Смартфонът Xiaomi 11T Pro е флагманът на серията, представена през есента миналата година, и е вдъхновен от магията на киното. Неговата 108 MP камера е способна да заснеме изключителни изображения както през деня, така и през нощта. Батерията му позволява винаги да е на ваше разположение, а специална технология позволява зареждането му до 100% само за 17 минути.

Xiaomi 11T е смартфонът, който притежава флагмански характеристики, но е на по-достъпна цена. Той комбинира 108 МР с режими за кино с изкуствен интелект и функции като Time Freeze, Night Time-Lapse и Magic Zoom, с които постигате кадри с кинематографично качество.

Xiaomi Pad 5 е таблетът, който осигурява първокласно мобилно изживяване и е подходящ както за работа, така и за забавление. С него производителността е значително подобрена – благодарение на продукта можете да сканирате документи с 13MP камера, да пишете на ръка и да се включвате в конферентни разговори с 8MP предна камера. Яркият му 11‘‘ WQHD+ 120Hz дисплей кара цветовете да оживяват. Звукът на Xiaomi Pad 5 е не по-малко впечатляващ - Dolby Atmos® потапя потребителите в завладяващо звуково изживяване с несравнима дълбочина.

AIoT продуктите са най-верните смарт помощници в дома, спестяват време и усилия и могат да се управляват през телефона където и да се намирате. В момента на специални цени са  сешоарът на Xiaomi - Mi Ionic Hair Dryer , както и безжични слушалки  Redmi Buds 3 Pro в цвят Glacier Gray и Graphite Black, които ще ви потопят в действието докато слушате музика или гледате любимо съдържание.  С намалена цена е и смарт гривната Redmi Smart Band Pro, която предлага постоянен мониторинг на сърдечната дейност и нивото на кислород в кръвта.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.