• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Моят кадър, моят стил – Усъвършенствай стила си с новия Xiaomi 12 Lite

Моят кадър, моят стил – Усъвършенствай стила си с новия Xiaomi 12 Lite

/КРОСС/ Xiaomi обяви лансирането на Xiaomi 12 Lite за международни пазари. Усъвършенствайки дизайна и заснемането на кадри, Xiaomi 12 Lite включва иновативни функции в едно универсално водещо изживяване за амбициозните млади потребители.

Лек и елегантен дизайн за модерен начин на живот

Тънкият с модерен дизайн смартфон с дебелина 7,29 мм. и тегло от едва 173 грама, Xiaomi 12 Lite предлага невероятно прилягане в ръката.

Задният капак е  с матов цветен градиент, който сякаш танцува със светлината. Цветът елегантно преминава и през плоските ръбове, постигайки семпла, но изискана естетика. На гърба на смартфона  са разположени три задни камери с метални пръстени, които придават премиум усещане.

С модерна цветова палитра, изтънченият дизайн на Xiaomi 12 Lite се откроява в три зашеметяващи цвята - Lite Green, Lite Pink и Black, кореспондирайки с желанието на всеки от нас да изрази себе си.

108MP тройна камера на студийно ниво за заснемане на снимки като за корица

С тройната си камера на студийно ниво, Xiaomi 12 Lite разполага със 108MP основна камера, базирана на голям HM2 сензор, 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макро камера, която заснема изображения с висока разделителна способност в детайли от всеки ъгъл. Когато се комбинира с режимите Eye tracking focus и Motion capture, настройката на камерата дава по-добра яснота и качество на снимките и отваря изцяло нов свят от възможности да импровизирате със снимки, подходящи за корици на списания.

32MP предна камера разполага с GD2 сензор и възможности за автоматично фокусиране, което позволява ултраясни селфита с впечатляваща яснота и цвят. Благодарение на  самостоятелно разработения алгоритъм на Xiaomi, който използва оценка на дълбочината и портретно матиране за по-реалистичен боке ефект, селфитата в портретен режим  с автоматичен HDR успяват да предоставят на потребителите  изключителни модерни селфи резултати. Предната камера е допълнена от Xiaomi Selfie Glow - два меки светодиода,  улавя вашата естествена красота с изключителни детайли във всички сценарии.

Освен това, Xiaomi 12 Lite притежава и редица впечатляващи функции за изображения, за да допълните вашите публикации и видеоклипове в социалните мрежи. Такава е Magic cutout - професионален редактор, който автоматично идентифицира и очертава хора, котки и кучета за редактиране на изображения, също Vlog режим с 19 шаблона за мигновено създаване на видеоблогове в различни стилове и други вълнуващи функции като AI кино с едно щракване и набор от лесни за използване кинематографични филтри.

5G производителност на флагман ниво с 67W турбо зареждане

Xiaomi 12 Lite е оборудван с чипсет Snapdragon® 778G, за да осигури 5G производителност на водещо ниво. Изграден по 6nm процес, осемядреният SoC максимизира 5G1, като същевременно поддържа баланс между производителност и консумация на енергия. Многослойната система за охлаждане осигурява ефективно разсейване на топлината, за да осигури гладко цялостно изживяване

Батерията на Xiaomi 12 Lite е с капацитет 4300 mAh  и лесно поддържа цял ден използване на смартфона, докато 67W турбо зареждане захранва до 100% батерията само за 41 минути, за да е винаги с вас.2 Що се отнася до удължаването на живота на батерията, интелигентният алгоритъм за зареждане на Xiaomi - Xiaomi AdaptiveCharge, научава навиците на нощно зареждане на потребителите, за да оптимизира стратегията за зареждане през цялата нощ, позволявайки на устройството да бъде заредено напълно точно преди потребителят да се събуди.

Потапящо зрително и звуково изживяване за ежедневна употреба

Xiaomi 12 Lite идва с 6,55-инчов AMOLED дисплей и разполага както с HDR10+, така и с Dolby Vision®, което осигурява  първокласно изживяване при гледане. Дисплеят TrueColor, способен да показва 68 милиарда цвята, предоставя богати и точни цветове, когато разглеждате вашите фотоалбуми или любимите си модни каталози.

Моделът е оборудван и с честота на опресняване на екрана до 120Hz и честота на дискретизация при докосване от 240Hz за по-плавно изживяване. С целодневна грижа за очите, включително с режими Sunlight 3.0, Reading 3.0 и True Display, Xiaomi 12 Lite осигурява комфортно изживяване при гледане и спомага за минимизиране на напрежението в очите.

Xiaomi 12 Lite притежава стерео високоговорители и Dolby Atmos® пространствена аудио технология за потапящо звуково изживяване.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.