• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Yettel стартира продажбите на най-новите флагмани на Xiaomi

Yettel стартира продажбите на най-новите флагмани на Xiaomi

/КРОСС/ Yettel стартира продажбите на двата най-нови флагмана от Т серията на Xiaomi. Премиум моделите Xiaomi 12Т и Xiaomi 12Т Pro на китайския производител влизат в каталога на телекома с промоционална оферта и до 14 ноември ще се предлагат в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro.

Безспорна гордост на новата серия Xiaomi 12T е първият за компанията 200 MP оптичен сензор (Isocell HP1, с OIS) в основната камера на Xiaomi 12T Pro. Тя е подкрепена от усъвършенстван хардуер и алгоритми с изкуствен интелект, разработен от Xiaomi, които работят за превъзходни кадри с висока яснота, впечатляваща нощна фотография и светкавичен фокус. За да отключи креативността при създаването на визуално съдържание, Xiaomi 12T Pro поддържа 8K видео в пълна резолюция. Xiaomi 12T Pro е оборудван с най-добрия процесор Snapdragon с водещ 4nm производствен процес на TSMC. Той повишава значително производителността на CPU и GPU съответно с 16,7% и 11% в сравнение със Snapdragon 8 Gen 1, като намалява консумацията на енергия на всеки от тях с 33% и 30%.

Сред водещите характеристики, които двата смартфона споделят, e 6,67" CrystalRes AMOLED дисплей с резолюция 1220p и над 68 млрд. цвята. Функцията AdaptiveSync динамично регулира честотата на опресняване в зависимост от гледаното съдържание, а Adaptive Reading намалява количеството на излъчваната синя светлина, за да подобри комфорта на очите. Важен акцент в серията е невероятния живот на батерията и изключително бързото зареждане. Смартфоните са с голяма батерия от 5000 mAh и разполагат със 120W HyperCharge. Те могат да се заредят до 100% само за 19 минути и да са готови за до 13,5 часа работа на екрана без прекъсване. Отличителна черта  на дизайна им е извитият матиран гръб, който освен визуална наслада и удобно прилягане в ръката, гарантира и по-малко пръстови отпечатъци върху задния панел.

За бързата си работа Xiaomi 12T разчита на водещия чипсет на MediaTek –  Dimensity 8100-Ultra, който е изграден по 5nm производствен процес на TSMC. Той е с изцяло нова структура на графичния процесор, като увеличава производителността и енергийната ефективност с до 30% в сравнение с предшественика си. Xiaomi 12T предлага троен набор от камери: 108MP основна камера от професионален клас, 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макрокамера.

При покупка на Xiaomi 12Т 5G 128GB  и Xiaomi 12Т Pro 5G 256GB до 14 ноември в цялата търговска мрежа на Yettel, както и в онлайн магазина на оператора, двата смартфона идват в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro. Водеща тяхна характеристика е дълбокото потискане на страничния шум със стойности до 35 dB. 9-милиметровата композитна намотка с вибрираща мембрана осигурява отлично аудиоизживяване:  високочестотният звук е ясен и без никакви изкривявания, а ниските честоти са богати и с подобрена чистота на качеството. Благодарение на вградения чип с ниска консумация на енергия слушалките могат да работят до 6 часа с едно зареждане, а кейсътс  Qi безжична технология за съхранение осигурява до 28 часа ползване с един заряд. Redmi Buds 3 Pro могат да се зареждат само за 10 минути, което позволява слушане до 3 часа.

Цената на Xiaomi 12Т 5G 128GB в комплект със слушалките Redmi Buds 3 Pro е 779,99 лв. в брой или на лизинг за 36,99 лв. на месец с двугодишен договор и план Тотал Макс 55.99 за 24 месеца. Xiaomi 12Т Pro 5G 256GB в комплект с със слушалките Redmi Buds 3 Pro може да бъде закупен за  1079,99 лв. в брой или на лизинг за 50,99 лв. на месец с двугодишен договор и план Тотал Макс 55.99 за 24 месеца.

Пълните условия на офертата за Xiaomi 12Т 5G 128GB и Xiaomi 12Т Pro 5G 256GB в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro можете да видите тук.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.