• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Синдикат „Образование”: Асен Василев незабавно да си подаде оставката като лидер на партия

Синдикат „Образование”: Асен Василев незабавно да си подаде оставката като лидер на партия

/КРОСС/ От синдикат „Образование" излязоха със своя позиция, в която искат оставката на Асен Василев като лидер на партия.

Повод за недоволството на българските учители станаха думите на съпредседателя на ПП, че нямаме нормални учители, защото са ходили с чорапогащници с дупки.

От Синдиката цитират и думите на Василев, казани за българските учители.

Синдикат „Образование" е безкрайно възмутен и шокиран от грозните думи: „Когато оставиш учителите да ходят с чорапогащници с дупки, нормално е да нямаме нормални учители в училищата и сега тепърва да навлизат нови кадри".

В позицията се посочва още, че Синдикат "Образование" настоява: "г-н Асен Василев незабавно да си подадете оставката като лидер на партия, като преди това се извините на българските учители!".

Ето и цялата позиция:

Синдикат „Образование" е безкрайно възмутен и шокиран от грозните думи - „Когато оставиш учителите да ходят с чорапогащници с дупки, нормално е да нямаме нормални учители в училищата и сега тепърва да навлизат нови кадри", казани за българските учители от лидер на „Продължаване промяната".

Хората в една държава, които не уважават своите учители, обричат държавата на упадък и разпад!

Политик, г-н Асен Василев, означава човек, който гради политики и според Платон - „Умение да се грижиш за всички граждани и по възможност да ги направиш от по-лоши по-добри...»

Българските учители, г-н Асен Василев, нито за миг не усетиха грижа и партньорство по време на Вашето управление!

Вие ги сочехте, че работят най-малко в Европа,

Вие им казахте, че работят некачествено,

Вие ги нарочихте, че се занимават с политика и им го забранихте със закон, като ги убеждавахте, че политика и политик е нещо порочно и не е за учители.

Защо г-н Асен Василев, не бяхте прочели поне Макиавели, който казва, че политиката е знание за правилно и мъдро управление?

Дори последните две увеличения от миналата година не станаха по предложения на Вашата партия.

Първото беше заложено в закона, а второто беше по предложение на друга партия.

Припомняме Ви, г-н Асен Василев, че правителството, управлявало преди Вас, увеличи двойно учителските заплати, като това увеличение се обезличи поради инфлацията по вина и на Вашето управление!

Затова, г-н Асен Василев, нямате експертизата да говорите за българското образование, за българските учители и още по-малко за тяхната «нормалност» и външен вид!

Синдикат «Образование», г-н Асен Василев, настоява незабавно да си подадете оставката като лидер на партия, като преди това се извините на българските учители!

Припомняме, че българските учители са в стачна готовност и са готови за протести в очакване на бюджет 2023.

Д-р Юлиян Петров

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Цялата ситуация е трагикомична. Този плъх е неадекватен, то е доказано. От казаното не става ясно дали новите учители, дето ще навлизат са от ПП и ще промеят всичко. Проблемът е в това, че до момента ПП не са свършили нищо полезно, направиха сума ти глупости и не я сно дали на техни кадри, оценени от дебил, който явно е и гарант, може да се разчита. Вероятно не. Реакцията на синдиката обаче показва, че Василев до известна степен е прав и явно някои учители наистина са идиоти. Как може да искаш някой, колкото и да е тъп да си подаде оставката като лидер на партия, прости ми Господи. Да ме прощава Господ понеже този кръжок по щатски интереси не е партия.Но става ясно че глупостта е навлезнала дълбоко, устойчиво и всеобхватно.

16.02.2023 15:31:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.