• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Един от филмите тотално променя живота на Рийз Уидърспун

Един от филмите тотално променя живота на Рийз Уидърспун

/КРОСС/ 45-годишната Рийз Уидърспун е играла в десетки филми, но един от тях тотално променя живота й. Преди това обаче изпитва паник атаки в продължение на седмици.

Става въпрос за биографичния "Моята разходка в дивото" от 2014 г. по мемоарите на американската писателка Черил Стрейд. Тя изкачва сама прочутия Тихоокеански хребетен път в САЩ с обща дължина от 4270 километра, за да се възстанови от наскоро преживяна лична трагедия.

Явно наистина пътят е труден и дълъг, защото този туристически маршрут се оказва и най-голямото предизвикателство в кариерата на Рийз Уидърспун. И още преди да започнат снимките, тя се подлага на хипноза, за да се справи със страха от предстоящото изпитание.

В разговор с Трейси Елис Рос за списание Interview тя признава: "Бях толкова уплашена. Преди началото, три седмици получавах панически атаки". Споменава и неудобните кадри, свързани с "голотата, сексуалността и употребата на наркотици". Но това, което я е притеснило най-много, са били безкрайните снимачни
дни (точно 25 по нейните думи), в които е била сама пред камерата. Без участието на други актьори. Само тя, камерата и раницата й.

В крайна сметка мъките й не са били напразни. Защото казва: "Не знам дали някога ще работя толкова усилено, но филмът ме промени на клетъчно ниво".

Именно от тази роля Рийз научава много за живота. "Как ние като жени трябва да се спасим. Няма майка или баща. Няма съпруг", споделя още Уидърспун.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.