• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Drinks24.bg е новият онлайн магазин за премиум уиски на българския пазар- за безценните моменти, които ние правим съвършени

Drinks24.bg е новият онлайн магазин за премиум уиски на българския пазар- за безценните моменти, които ние правим съвършени

/КРОСС/ В началото бе малцът...

Традиционното малцово уиски, произведено от ечемичен малц в медни казани, е произходът на всичко при уискито. Но това се отнася и за нашия уиски онлайн магазин, който се роди от страстта към „водата на живота" и желанието да споделим тази страст към нови съмишленици и ценители на качественото уиски.

Екипът на Drinks24 е съставен от Уиски Ентусиасти с усет за добрия и качествен вкус. Всяка бутилка, презентирана на сайта ни е избрана из между стотици други, а бутилките показани в секция "Избрано от нас" са тествани лично. В наше лице ще срещнете специално отношение, както към предлаганите марки, така и към нашите доволни клиенти.

Ние вярваме, че всяка бутилка носи свой характер и индивидуалност, точно както всеки човек. И с постоянно нарастващ асортимент, който в момента включва около над 300 бутилки уиски. Нашият фокус все още е върху първото от всички уискита: шотландското сингъл малц. Ние сме много ангажирани да ви предложим рядкото, специалното, необикновеното и класическото, както и класиката. Така че в нашия магазин ще намерите голям избор от популярни и нови за нашия пазар брандове, като Glenallachie, Glen Grant, Kilchoman, Bunnahabhain, Ledaig, Macallan, Dalmore, Kingsbarns, Glenfarclas, Signatory, Edradour и др.

Защо да изберете Drinks24.bg?

- Най-добрата уиски селекция - като ценители на качествения алкохол ние щe ви пpeдлoжим cepиoзeн избop oт пoдбpaни cингъл мaлц, бленд и грейн yиcĸитa oт Шoтлaндия, от Ирландия, aмepиĸaнcĸи, япoнcĸи, тайвански, френски и дpyги eĸзoтични yиcĸитa oт цeлия cвят.

- Пълна наличност на уиски асортимента - всички бутилки на сайта са в наличност в нашия склад и се изпращат на следващия ден към клиента. Можете да се възползвате от нашата бърза доставка и 100% оригинални уиски бутилки от селектирани брандове

- Ниски цени - справедливата цена се постига, защото работим директно с вносителите на уиски брандовете и по този начин гарантираме 100% качество на напитките, но и справедлива цена за всички уиски ценители.
- Експресна доставка - доставките за София се случват в същия или на следващия ден и са безплатни за всички поръчки над 50лв. За останалата част на страната поръчките се изпращат на същия или следващия ден в специална опаковка, която запазва целостта на бутилките.

- Регулярни промоции - с цел популяризиране на нови продукти, организираме промо кампании с нашите партньори - вносители и дистрибутори.

За всички, които не са сигурни какво питие да изберат могат да се възползват от нашата безплатна консултация по телефон. Ние сме готови винаги да ви изслушаме и да разберем вашите нужди, а наш експерт ще ви предложи най- подходящата за теб напитка според повода и вкуса ти.

Вижте повече на нашия сайт и се потопете в света на уискито.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.