• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Димитър Бечев: Ако САЩ оттеглят военната помощ, това ще затрудни Украйна

Димитър Бечев: Ако САЩ оттеглят военната помощ, това ще затрудни Украйна

/КРОСС/ Залогът за президентските избори в САЩ е много голям и поляризацията в американското общество нараства. От тази държава зависи много в глобалната политика. Това заяви политологът Димитър Бечев в предаването „Твоят ден" по NOVA NEWS по повод предстоящия вот в презокеанската страна.

По думите му това, че Доналд Тръмп печели вътрешните избори в Републиканската партия, не означава, че на национално ниво успехът ще бъде повторен.

„Ако Щатите оттеглят военната помощ, това ще създаде големи проблеми на Украйна. ЕС, ако организира капацитета си, ще може да запълни някои от празнотите, но това ще отнеме време. Без американската подкрепа в икономически, дипломатически и военен план, на Украйна ще ѝ бъде много трудно" заяви Бечев.

Политологът очаква, че няма да има изненади на президентските избори в Русия. „В тоталитарна система вотът цели да покаже, че режимът е популярен. На места всеки трябва да осигури определен брой гласове", обясни той.

Бечев предвижда, че организацията на вота в Украйна ще бъде трудна.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ако Щатите оттеглят военната помощ, това ще създаде големи проблеми на Украйна,демек войната свършва утре. Но това не устройва ДЕМОКРАТИЧНИТЕ пълнигушковци, войната трябва да продължи до безкрай, че за дълбоките гушки по света и у нас няма напълване, няма насищане, да се краде, да се краде, абе всичко за фронта, всичко за победата на усрайна, разбирай ФАЩ и приятели над демона Русия.

30.01.2024 07:04:55

Анонимен

Направо си го кажете – Украйна, пушечно месо срещу Русия. На самата Украйна е било ясно, че не може да се противопостави на Русия и това го знае всеки, но до къде могат да я отведат чуждосвързаните политици. В Българи също ги имаме бол.

29.01.2024 16:24:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.