• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Петър Карабоев: Положението за Украйна е драматично, особено за ПВО, защото те не успяват да спират руските ракети и ирански дронове

Петър Карабоев: Положението за Украйна е драматично, особено за ПВО, защото те не успяват да спират руските ракети и ирански дронове

/КРОСС/ Помощ в борбата срещу руската агресия в Украйна.През уикенда Киев получи силен тласък, след като американската Камара на представителите одобри помощ на стойност над 60 милиарда долара.

Повече от половин година продължи бавенето на законопроекта. Председателят на долната камара, който трябваше да внесе закона е изключително лоялен на Доналд Тръмп, но казват, че когато са седнали експерти от ЦРУ и Пентагона, както и от службите да му обяснят и покажат за какво става дума, особено, когато са му показали как руснаците изтезават евангелисти, защото били разпространявали западна религия, той е решил, че няма какво да направи. Това коментира в студиото на „Здравей, България" Петър Карабоев, зам.-главен редактор на "Дневник". Той добави, че 61 млрд. долара са доста пари. Те са разбити по различен начин. малко над 1/3 са директно въоръжения, помощ за Украйна. Те вече е струпани на границите на Полша и съседни държави, откъдето да могат да влязат, обясни той.

Според него законът ще бъде много бързо одобрен, а Джо Байдън ще го подпише в сряда. Много е важно, че това е закон, а не решение на Белия дом. Цялата администрация е задължена да го изпълнява, уточни Карабоев.

Петър Карабоев каза, че положението за Украйна е драматично, особено за противовъздушната отбрана, защото те не успяват да спират руските ракети и ирански дронове. Любопитно е, че статистиката показва, че Путин не е увеличил изстрелването на ракети. Той изстрелва същото количество, но няма кой да ги сваля, каза още той.

По думите му Украйна няма да падне тази година, но е възможно да се стигне до катастрофални ситуации, например руска атака и падане на Харков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Смешен плач. Укрите са го закъсали и са още живи единствено благодарение на начина по който руснаците водят войната. За разлика от щатите и мекеретата им, които сриват всичко със земята, първо с ракети, после с танкове и чак накрая стъпват пехотинци, руснаците стрелят само по военни, складове за боеприпаси, логистични центрове и сборните места за ротация. Както се отбелязва, руснаците не се възползват от предимствата си, а постепенно изтласкват противника. Що се отнася до укрите те,очевидно, са три вида: невинни войничета, върли нацисти и най-виновните - украинистанските политици, назначавани и ръководени от щатите. Дето викат хората: ... да би мирно седяло- не би чудо видяло... Украйна е щатско прокси и е нормално краварите да се грижат за техните интереси, ама - не. Украйна получава, както в случая, кредити за да избиват мъжете им. Не знам кой го намира за нормално. Що се отнася до резултата, то той е ясен. Украйна рано или късно ще капитулира, ще загуби излаз на Черно море и ще и останат като щатски протекторат няколко западни области, където да се размножават оживелите националисти. Основните територии ще са руски и проруски. За плачевния резултат укрите да благодарят на западинте си господари.

22.04.2024 09:09:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.