• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

СЗО посъветва Украйна да унищожи опасните патогени в здравните си лаборатории

СЗО посъветва Украйна да унищожи опасните патогени в здравните си лаборатории

/КРОСС/ Световната здравна организация посъветва Украйна да унищожи особено опасните патогени, съхранявани в държавни здравни лаборатории в страната, за да се предотврати „всяко потенциално тяхно разпространение и поява на болести у населението, предаде Ройтерс.

Експерти по биосигурност казват, че движението на руските войски в Украйна и бомбардировките на украински градове са увеличили риска от изтичане на заразни патогени, ако някои от обектите, където се съхраняват, бъде засегнат.

Както и много други държави, Украйна има държавни лаборатории, които изследват как да се намалят заплахите от опасни болести, засягащи както животни, така и хора, включително и КОВИД-19.

Украинските лаборатории получаваха подкрепа от САЩ, Европейския съюз и СЗО. Те са в центъра на нарастваща информационна война откакто Русия започна нашествието си в Украйна преди две седмици.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Експерти по биосигурност казват, че движението на руските войски в Украйна и бомбардировките на украински градове са увеличили риска от изтичане на заразни патогени, ако някои от обектите, където се съхраняват, бъде засегнат.НЕ бе, казват че руснаците ще разкрият пред света какви гадости са вършили американците в тези лабАратории, а това ще навреди на имиджа им на благодетели на света. Затова и СЗО-то приканва укропите да заличат следите на богоугодните си дела. То и фашистите в Треблинка,Полша няколко години са правили опити за *благото на човечеството*, като например преминаване от твърдо в газообразно състояние на човешкото тяло, и като наближили руснаците - от Треблинка е останало само пепел.И пак е останал някой да разкаже...И сега така ще стане.

11.03.2022 09:40:12

Анонимен

Яко се разсмърдя с тези биолаборатории за създаване на опасни вируси от САЩ в Укрорайха, та чак СЗО се включи. Явно руснаците са докопали нещо важно от тях, показващо работата на сащисаните за благото на човечеството и сега воят е неистов.

11.03.2022 09:30:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.