• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Николай Марков: Украйна е почти разрушена, унищожена, заличена

Николай Марков: Украйна е почти разрушена, унищожена, заличена

/КРОСС/ Знаете ли от кои щати са по-голямата част от американската армия? От бедните. Това са момчета, които нямат шанс да имат дори нормална социална осигуровка събрани от бедните гета и райони. Ако оживеят след продължително пребиваване в критични точки на света, те придобиват статут на човешки същества. Целта на всички тях е да добутат до края на срока от договора им с армията на страната.

Както за самите САЩ така и в целия свят американската държавна машина ползва хората за собствената си машина за месо. Спомнете си, че самия Байдън го каза публично:

"Нарушени са американските интереси в Украйна, ще има война".

Американски интереси в Украйна?! Представяте ли си! И в името на тези техни само американски интереси цели държави се заличават от географската карта. Вижте от Близкия изток какво остана. Сега наред са украинците, които водени от примитивна историческа злоба не разбират, че са пушечно месо в американска стратегия, а не герои. Войници, които се изпращат на сигурно смърт с лека ръка на първа линия са допустими жертви.

Украйна е почти разрушена, унищожена, заличена.

Тя беше напомпана от НАТО да воюва срещу Русия много преди да започне открития конфликт. Преди открития имаше дълъг скрит конфликт с големи жертви. Всеки с руско самосъзнание се прочистваше на етнически признак, както и неговите близки.

Това беше дълъг процес на етническо прочистване в огромни територии, който имаше само една цел - да предизвика руска реакция. И я предизвика! От почти една година два братски народа се убиват, а англосаксонците си топлят ръцете от техния огън. Украйна няма никакъв шанс да върне парите с които задлъжня и това е финансова схема играна не веднъж. Днес украинците нямат вече държава, защото тя не им принадлежи по никакъв начин за следващите 500 години. Но умират без да съзнават, че не го правят за собствената си държава, която много отдавна загубиха безвъзвратно. Те вече нямат държава.

Това не трябва да се случва и с нас, българите! Събудете се.

Знаете, че българският натовски и европейски статут е като на украинците - за убиване.

 

Източник: svobodnoslovo.eu

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тези, на които любима тема е Украйна не им се ще да се споменава за Ирак, Сирия, Либия и Югославия, а има и други. Грос Мутер Ангела реши на стари години да си признае за плановете да измамят Русия в подкрепа на Украйна.

13.02.2023 13:33:07

Анонимен

Руската мантра, че бомбардирали Донецк осем години я повтарят родните зомбита като папагали, а в същност цялата операция и всички последствия се организират от Русия, излезнаха куп клипове от онези години в които местното населие ясно казва, че бомбардировките идват от руска страна и наемниците от Донецк и Луганск, откачалника Гиркин днес също го потвърждава. Сън не му дава на Путлер независима Украйна, какво ли не направи срещу нея, защото без Украйна няма руска империя...Навремето за да спечели изборите Путин нареди взривяването на няколко жил.сгради в Русия и уби стотици руснаци, зего и фашистите около него това си е нещо нормално, точно както изпрати на смърт моряците от Курск, както изби 300 човека в НордОст да не говорим за Беслан....

13.02.2023 12:20:49

Анонимен

За "Великите сили" човешкият живот е нищо - а животът на десетина или стотина хиляди невинни е само средство за постигане на интереси и етапи по пътя за господство, завладяване на нови територии и "жизнени пространства". Всичко това се забулва в воалите на борба за свобода, за демокрация, и т.н. Пропагандата може да оправдае всичко! Фактът е, че агресорът е Путин! Както при Балканските войни агресорите бяха българите и Фердинанд - независимо от провокациите на съюзниците - разбойници! И от това, че цар Николай Втори, който трябваше за бъде гарант и арбитър, предпочете да си почива в Ливадия.

12.02.2023 21:14:37

Анонимен

Познай от първия път, кой ще плати масрафа на капутин в Украйна?

12.02.2023 20:54:16

Анонимен

Кажи нещо за раша! Как цъфти и връзва! Какво си си се огледал в чуждото канче!

12.02.2023 20:39:07

Анонимни хохлопоклоннико

Осем години укрофашите като изтребваха рускоговорящи и други малцинства, тогава ревали бе хохлоблизец? Недъгавия "фюрер" в монета е на турне из Европа и проси пари и оръжия за да продължи да изтребва останалото население, което е в капана на фашизоидните терористи похитили Украйна, организирани и финансирани от ФАЩ. Запада подготви Украйна за една единствена цел, война с Русия.

12.02.2023 20:16:29

Анонимен

Азов, Десен сектор и прочие, плюс наемниците загиват напълно заслужено. Наемниците са си продажници, докато са живи печелят, като се гътнат-нямат проблеми. Националистите трябва да бъдат избити за да не се възроди фашизма, а и да не забравяме кой убиваше жени, деца и старци в Донбас. Пропуснах и изгорените живи в Одеса. Всички взели участие в това- да мрат. А руснаците им говориха, обясняваха убеждаваха ги, докато не остана друг вариант и сега ще им набият канчето. Украйна ще се разпадне. Руснаците ще вземат половината, Полша, Унгария и Румъния и те ще си вземат по нещо, а на останалата територия ще има суверенно правителство като нашите, само че ориентирано към Русия. На края на първия месец след подписването на капитулацията никой няма да си спомня Вукрайна и ще се състезават кой пръв да си възстанови връзките с Русия.

12.02.2023 17:00:32

Анонимен

Извратени размисли на болни извратени хора. Абе откачалки защо загивали украинци, как защо, защото ги убиват руснаци, руснаци които разрушават градове и села, руснаци които си мислят, че всичко им е позволено, точно като Хитлер , но откачалки точно като него ще свършат и руските варвари и техният фюрер.

12.02.2023 14:58:16

Анонимен

Каква жалка картина бе ръкопляскането в ЕП на загиването на украинци и не само за защита на някаква мнима западна демокрация. Пълно лицемерие. За каква демокрация може да става дума при силно социално неравенство. Пълен фалш.

12.02.2023 14:38:59

Хо хо хохол

YouTube: "We don't care how many Ukrainians die: Ex.US Senator Richard Black opened up about the Ukrainian war"

12.02.2023 14:13:58

Анонимен

Нищо не сте разбрали. Войната е лошо нещо за тези, които воюват. Страните им се рушат, те обедняват, младите мъже загиват, цяло поколение деца остават необразовани. Понякога въоръженият отговор на системната провокация, за съжаление е последната възможност да се избегнат по-големи и мащабни беди. Гадовете са тези, които провокират конфликтите, единствено с цел да печелят пари. Гадове са тези национални правителства, които подкрепят подобно поведение. Ако не се осъзнае тази истина ние от бедни ще станем умиращи просяци или роби на мултинационални корпорации. Нищо от това, което досега под една или друга форма ви е обещавано не е изпълнено. Политиците използват език изпразнен от съдържание, лицемерни са и фалшиви.

12.02.2023 14:13:31

Ан

Разбрахме, лошо нещо е войната, каквото може помага държавата ни, но стига вече нагнетявахте напрежение, хайде да пишете за мизерията и бедността в която живеят повечето нашенци на които тъпите държавници разчитат да им плащат, данъци,осигуровки и да ги издържат в охолния им живот, милост за живите, баста, край на реването начужди гробища...

12.02.2023 13:48:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.