• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Ген. Запрянов: Ако спре военната помощ за Украйна, тя няма да може да се отбранява

Ген. Запрянов: Ако спре военната помощ за Украйна, тя няма да може да се отбранява

/КРОСС/ Русия продължава да тероризира мирното население, като нанася удари по стратегическата инфраструктура на Украйна. Основно по енергетичната инфраструктура. А всъщност на фронтовете тази дейност не е толкова активна, тя се води като позиционна война между двете страни с променлив успех. Това заяви в студиото на BTV „Тази сутрин“ бившият заместник-министър на отбраната ген. Атанас Запрянов. Това, че се спира тока, водата, отоплението на гражданите не е принос към военната победа на Русия, а по-скоро терор върху мирното население, добави той.

Според ген. Запрянова това оказва въздействие върху психиката на населението, за да се намали подкрепата към правителството.

Ако се спре военната помощ за Украйна, тя няма да бъде в състояние да се отбранява. Много се притеснявам от създаването на впечатление, че Украйна вече е обърнала хода на войната и утре-след месец ще изтласка руснаците извън територията си. Украйна ежедневно се нуждае от помощ, каза ген. Запрянов.

По думите му България е подписала много добър договор за покупката на новите 8 изтребители F-16.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Войната се води от войници, а техниката е от второстепенно значение. Великите западни пълководци многократно им е било доказвано и всички добре го знаят.

28.11.2022 11:50:55

Анонимен

Без да си кривим душата оценките за тероризъм от страна на Русия е само в главите на Запада. За руснаците не е фашизъм, а защита на отечеството от агресивното разширяване на военния блок НАТО и на техните сънародници от терора в Украйна, което има по-голяма политическа тежест.

28.11.2022 11:44:59

Анонимен

Абсолютно вярно, точно както навремето, Хитлер стигна за пет месеца до Москва преди да дойде лендлийза и пак едни същи страни помагат срещу борбата с фашизма, защото няма какво да си кривим душата в путинова Русия цари абсолютен фашизъм... известен днес като Рашизъм.

28.11.2022 11:19:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.