• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Вячеслав Володин: НАТО подготвяше Украйна за атака срещу Русия, специална операция го предотврати

Вячеслав Володин: НАТО подготвяше Украйна за атака срещу Русия, специална операция го предотврати

/КРОСС/ Приетите през януари решения на Конгреса на САЩ за доставка на оръжие за Украйна потвърждават намерението на НАТО да подготви страната за атака срещу Русия. Руският президент Владимир Путин, след като започна военна специална операция в Украйна, успя да предотврати това. Това написа председателят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

„Нашите войници и офицери предотвратиха огромна трагедия. НАТО подготвяше Украйна за атака срещу страната ни. Как иначе да си обясним, че всички решения за доставка на оръжие за Украйна бяха взети от парламента на САЩ през януари. Още преди началото на специална военна операция“, подчерта Володин.

Той отбеляза, че украинците за Вашингтон днес са само „разходен материал“, а „национализмът се превърна в държавната идеология на Киев“.

„Ако не бяха взетите решения от президента Путин, военни действия щяха да се водят на територията на страната ни. Той успя да предотврати нападение срещу Русия“, допълни Володин.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Разибра се, че е така! на двамата по надоле да се заврят в анадол. Крах на САШ тепърва настъпва, дори и санкциите не ми помагат! Идва НОВ РЕД!

04.05.2022 13:45:58

Анонимен

Алоууу зомби руско решенията за доставка на тежко оръжие се взеха преди няма и месец, като ще пристигнат в средата на май, а на бойното поле в най добрия случай в края на май, колкото до разходния материал, той в най голямо количество е руски, 23000 войници, офицери и генерали, а гадното от ваша страна е, че основно изпращате за пушечно месо войничета от Бурятия и Дагестан. Жалки азиатопитеци сте вие, но края ви идва... каквото си направиш сам.....се е в гъза

04.05.2022 11:54:20

Анонимен

Абе откачалки азиатски що всяка седмица измисляте нови поводи за вашата военна глупост, вашият фюрер ви вкара в такава безумна авантюра, че сега се чудите как да излезнете от нея...Първо вие фашистите щяхте да денацифицирате, после щяхте да освобождавате Донецк, а сега ново пет Украйна щяла да ви нападне...Да видим другата седмица, като ви свършат силите в Донбас какво ще измислите.

04.05.2022 11:46:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.