• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Путин: Изтребителите F-16 ще бъдат унищожени, както и танковете Leopard

Путин: Изтребителите F-16 ще бъдат унищожени, както и танковете Leopard

/КРОСС/  Няколко танка Leopard от въоръжените сили на Украйна бяха унищожени по време на военните действия вчера и днес, в случай че изтребителите F-16 бъдат доставени в Киев, те ще бъдат изправени пред същата съдба. Това заяви руският президент Владимир Путин, говорейки на Петербургския международен икономически форум.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Западът помогна, ама фашизма го смачкаха руснаците. Те и сега ще го смачкат, а ако натовците нещо сгрешат стъпките на танца, ще намачкат ушите и на западняците. Слава на Русия.

17.06.2023 16:23:50

Анонимен

Както навремето запада помогна да се смачка фашиза, така и днес ще помогне да се смачка рашизма, който е по голямо зло от фашизма, а лудия руски фюрер ще го гонят с камъни самите руснаци, когато осъзнаят до къде ги е довел самовлюбения комплексар....Вчера показаха кадри от руска телевизия на един аварирал леопард, пет кадъра от различни позиции, като заявлението бе за пет унищожени танка....

17.06.2023 12:01:29

Анонимен

Руснаците, при всички случаи, ще спечелят войната и Украйна ще капитулира. Жалко е да има толкова много жертви и от двете страни. Има си укропитеци и за убиване но болшинството са невинни жертви, да не говорим за цивилните. Коментарите за изхода от конфликта, обаче, изместват анализа на причините довели до него и ролята на щетите и НАТО в него. Войната ще свърши, но ако хората не си направят изводи, ще избухне друга. То и преди беше така. Това че Украйна е в Европа не я прави уникална по сравнение с Ирак, Либия, Сирия, бивша Югославия и много други. Очевидно се проследява ролята на щатите на агресор и провокатор и всичко това без да говорим за превратите и опитите за цветни революции. Всичко това да не го прави Русия?

17.06.2023 08:06:43

Анонимен

Танковите екипажи и на F-16 в бъдеще евентуално са от наемници. Невъзможно е за такова кратко време да се обучат и да се създаде инфраструктура за обслужване.

16.06.2023 22:19:50

Анонимен

Едва ли има по-глупава и безнадеждна война от тази на Украйна срещу Русия, макар и цялото НАТО да стои зад нея. Оръжието без бойци е обречено. В случай на украинско надмощие с наемници представяте ли си ако тръгнат китайските доброволци като бройка.

16.06.2023 21:52:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.