• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Арас Булут и Ема Уотсън снимат сериал за Ататюрк

Арас Булут и Ема Уотсън снимат сериал за Ататюрк

/КРОСС/ Арас Булут Ийнемли, който е един от най-талантливите актьори в Турция с доказания си успех в „Чукур“, ще играе Ататюрк в нов сериал, който ще бъде заснет за Disney Plus, съобщи „Труд бг“. Партньор на Ийнемли в тази поредица ще бъде световноизвестната звезда Ема Уотсън.

32-годишната Ема Уотсън става известна по целия свят благодарение на поредицата филми за Хари Потър. Уотсън играе Хърмаяни, една от най-близките приятели на Хари. Ема привлича вниманието с участието си в този филм, където все още е детска актриса. По това време е на девет години и Хари Потър е първият й опит в киното. Тя се появява в осем филма от поредицата за младия магьосник от 2001 до 2011 г. заедно с Даниел Радклиф и Рупърт Гринт. Уотсън получава множество награди и над £10 000 000 за работата си.

Актрисата, завършила университета Браун, едно от най-известните училища в света, привлича вниманието с яркия си интелект и позицията си в реалния живот. Ема за последно участва в „Малки жени“ през 2019 г. Новият проект на световноизвестната звезда ще бъде сериалът „Ататюрк“, който ще се снима за Disney Plus. В този сериал Уотсън ще сподели главната роля с Арас Булут Ийнемли. Той ще играе Ататюрк, а поредицата ще бъде заснета от Lanistar Media. Друг актьор, който определено ще участва в сериала е Мехмет Гюнсур. Все още няма информация каква роля ще играе Ема Уотсън.

31-годишният Арас Булут също може да се похвали с отлично образование. Първо учи в лицей, а след това влиза в Истанбулския технически университет във Факултета по авиотехника. Пет години по-късно завършва образователната институция и получава диплома. През 2018 г. Булут е признат за "Личност на годината" от GQ Turkey. Той заслужава това звание не само за актьорска игра, но и за участието си в много рекламни кампании и фотосесии. Известният актьор обича футбола! Той е фен на турския клуб „Бешикташ“ и често споделя снимки в социалните мрежи, на които е изобразен със символите на отбора.

Снимките на сериала „Ататюрк“ ще започнат вероятно през летните месеци и ще срещнат зрителите на екраните на Disney Plus през 2023 г., а повод за заснемането му е 100-годишнината от основаването на Турция. Мехмет Ада Озтекин ще режисира сериала, който ще се снима в два сезона от по шест епизода. Носителят на „Оскар“ музикант Ханс Цимер ще композира музиката за „Ататюрк“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.