• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Дете шофира със 120 км/ч по магистрала "Тракия" в скута на баща си

Дете шофира със 120 км/ч по магистрала "Тракия" в скута на баща си

/КРОСС/ Скандално видео показва как 12-годишно момче шофира с над 120 км/ч на магистрала "Тракия" в скута на баща си. Самият той е с два пъти отнета книжка заради алкохол. Бащата на момчето днес сутринта е бил призован да се яви в районното управление на Карнобат и го е направил.

На видео, разпространено в интернет, се вижда, че се движат в лявата изпреварваща лента.

Очевидецът Свилен Иванов, който е заснел видеото, подава незабавно сигнал на телефон 112 и в същото време започва да преследва този автомобил. Преследването продължило около 20 км, докато автомобилът не се отклонил към Карнобат. Някъде там момчето седнало на пътническата седалка и така се е стигнало до задържането от полицията.

"Мислех да не се занимавам с този случай и да го отмина, но когато забелязах в огледалото, че младежът изпреварва ТИР-ове и коли, прави маневри наляво и надясно реших, че няма да оставя нещата така. През цялото време от 112 държаха връзка с мен. Опитваше се да избяга от мен, от полицията, правеше нарушения. Навлизаше в насрещното, не спираше на знак "Стоп". Имаше по 10-15 метра спирачен път при опитите да завие. От 18-годишен шофирам със сигурност и аз правя нарушения, но осмислям постъпките си. Този глупав родител през цялото време се обясняваше пред полицаите, че синът му не е карал със 140 км, а със 120 км, което е безумно", разказа пред БНТ Свилен Иванов.

Любен Момчев, началник на КАТ-Карнобат заяви:

"След като автомобилът е спрян за проверка от служители на районно управление Карнобат, установяват дете на 12 години и неговият баща на 50 години от град Карнобат. Извършват необходимите проверки и съставят актове за нарушение на Закона за движение по пътищата. Съответно на бащата за това, че е преотстъпил на непълнолетния си, неправоспособен син управление на моторното превозно средство и акт на сина за управление като неправоспособен водач. Санкциите са глоба от 100 до 300 лв, като следва издаване на наказателно постановление. Днес сутринта бащата бе призован. Обясни, че съжалява за постъпката си, осъзнава грешката, която е направил и ще вземе мерки това да не се допуска отново".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.