• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

С безплатни SMS услуги Електрохолд продажби осигурява на клиентите си удобство в сезона на отпуските

С безплатни SMS услуги Електрохолд продажби осигурява на клиентите си удобство в сезона на отпуските

/КРОСС/ Над 203 300 клиенти на Електрохолд Продажби са с активна регистрация за безплатните SMS услуги „Проверка на сметка“ и „Известие преди предстоящо прекъсване на електрозахранването“. От началото на годината дружеството изпрати близо 200 000 кратки съобщения, от които около 5% са за проверка на сметка, а с останалите 95% е напомнило на потребителите, че са пропуснали стандартния срок за плащане на фактурата си.

Всеки месец между 20 000 и 27 000 регистрирани потребители получават напомняне за просрочени задължения. Близо 1 000 клиенти предпочитат ежемесечно да проверяват текущите си сметки за електроенергия чрез SMS. Проверката се извършва с кратко съобщение с текст „smetka“ на 170077 според конкретния тарифен план на клиента.

Използването на тези услуги спестява средства и неудобства на клиентите, особено по време на летните отпуски, когато може да се пропусне срокът за плащане на месечната фактура за електроенергия.

От 1 януари 2022 г. до момента са направени над 2 700 нови регистрации за SMS услуги. Близо 2 000 от тях са заявени онлайн. Регистрацията за безплатните услуги се извършва през портала за електронно обслужване на Електрохолд Продажби e-service.electrohold.bg чрез квалифициран електронен подпис или след еднократно посещение до търговски център на Електрохолд, където се предоставят потребителско име и парола.

Сред най-използваните електронни услуги са проверка на сметка, актуализиране на бизнес данни, пререгистрация, регистрация на новоприсъединени обекти, оферта и договор за свободен пазар, е-фактура и разсрочване на задължения. Над 600 000 клиенти ползват електронните услуги на компанията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.