• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Пазарът на Enterprise Mobility в Европа се очаква да достигне 54 267,14 милиона долара до 2028 г.

Пазарът на Enterprise Mobility в Европа се очаква да достигне 54 267,14 милиона долара до 2028 г.

/КРОСС/ Според проучване, проведено от ResearchAndMarkets, пазарът на услуги на работното място, който включва мобилността на предприятието (Enterprise Mobility) в Европа, се очаква да достигне 54 267,14 милиона долара до 2028 г. от 26 251,31 милиона USD през 2021 г. Очаква се пазарът на Enterprise Mobility (EM) да нараства средногодишно с 10,9% в периода от 2021 до 2028 г.

Проучване разкрива също, че пазарът на EM е нараснал значително, тъй като фирмите търсят услуги, които могат да се справят с всички функции на мобилната сигурност, вариращи от устройства и софтуер до защита на данните. Особено в днешното пандемично време, търсенето на работна сила за EM се е увеличило значително.

Увеличеното внедряване на EM позволява на бизнеса да контролира, актуализира и дори изтрива данни от разстояние от устройство от съображения за сигурност. EM позволява на служителите да получат сигурен достъп до чувствителни бизнес данни, без да инсталират приложения или софтуер на своите устройства. EM е една от най-важните услуги на модела на услугите на работното място, както и един от най-важните активи на пазара, тъй като свързва крайните потребители и им позволява да изпълняват задачите си ефективно.

В резултат на това предприятията могат ефективно да мобилизират своите служители, знаейки, че достъпът до ИТ услуги е мащабируем и сигурен. В допълнение, EM доставчиците са готови да предложат решения на предприятия от всякакъв размер, за да им осигурят правилния избор, което допълнително повишава търсенето на услуги на работното място. Има много варианти и продукти, които да осигуряват добре функциониращ работен процес, но един от най-добрите примери на българския пазар за бизнес мобилни решения са Soft1 SFA и Soft1 360.

През 2020 г. аутсорсинг услугите за крайни потребители имаха най-голям пазарен дял на пазара на услуги на работното място. Липсата на квалифицирани ИТ специалисти и по-ниските ИТ бюджети накараха организациите да изберат аутсорсинг услуги. Тъй като поддържането на ИТ среда е от решаващо значение за системните администратори във всички индустрии, за бизнеса е важно да възложи управлението на ИТ активи, за да постигне оперативна ефективност, съответствие и рентабилност.

Този сектор вече демонстрира значителен растеж, благодарение на наличието на напреднала работна сила в много страни, както и на технологичното развитие в ИТ, което има видими резултати в индустрията, а следователно и на пазара на услуги на работното място.

Това, което вече е ясно, е че мобилността на предприятието (EM), не само в сферата на аутсорсинг услугите, но и във всички други бизнес сектори, ще бъде базисен фактор за развитието и гъвкавостта им оттук нататък.

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.