• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Момичетата от "Тату" не се понасят

Момичетата от "Тату" не се понасят

/КРОСС/ Те бяха дует "Тату", а днес двете момичета не се понасят. Сега Юлия Волкова е кандидат за депутат от партията на Путин, а Лена Катина не иска и да чува за нея и се радва на здраво семейство. Преди години руският дует "Тату" бе скандален, заради лесбийския имидж на момичетата, който им наложи техният продуцент Иван Шаповалов. Самото име "t.A.T.u." означава „Та любит Ту" ("Едната обича другата").

Днес Юлия се облича в строги костюми, носи косата си прибрана, а единственият ѝ аксесоар е малък диамантен кръст. На пръв поглед е трудно да предположиш, че в края на миналия и началото на новия век, 36-годишната жена от клиповете на "Тату" е икона на LGBT общността. Тя ходеше с къса коса и ученическа униформа и се целуваше с дуетната си половинка на сцената. Идеята за ученическите униформи като сценичен костюм идва от това, че момичетата отивали на репетиции директно след училище. Имиджът - две ученички в еднополово взаимоотношение, е по идея на Шаповалов, който добива вдъхновение, след като изглежда няколко порнографски филма.

След като Юлия изцяло променя визията си с тази на лошото момиче с къса черна коса, музикалните критици я определят като "стихия", "явление", "момиче пълно със сексуална енергия".

През 2002 г. "Тату" идват и в България. Въпреки крехката им възраст (Юлия е едва на 17, а Лена на 18) те не пропуснаха да се целуват и на българска сцена. Освен концертите, които изнесоха, те бяха интервюирани и буквално преследвани навсякъде. Бяха и гостенки в "Шоуто на Слави".

Чернокосото момиче извървява труден път

Преди да стигне до политиката, Юлия извървява дълъг и нелек път. Дуетът "Тату" се разпада окончателно и необратимо през 2009 г., като преди това Волкова вече е родила две деца - дъщеря от филмовия режисьор Павел Сидоров и син от узбекистанския бизнесмен Парвиз Ясинов.

Рускинята не успява да се задържи с нито един от двамата и се разделя с Ясинов през 2011 г.

На следващата година е диагностицирана с рак на гласните струни, месеци наред не може да говори, камо ли да пее, и преминава през серия операции.

За щастие Юлия успява да се възстанови и дори се опитва да започне солова певческа кариера. Въпреки това около името ѝ се шуми заради всичко друго, но не и заради музиката ѝ. Тя приема исляма, защото "го чувства по-близък до сърцето си", макар че външният ѝ вид става все по-скандален.

Волкова е поддръжничка на Путин

Волкова признава, че винаги е била бисексуална. Въпреки това в едно украинско вечерно шоу заявява, че ако синът ѝ заяви, че е гей - тя публично ще се отрече от него. "Мъжът трябва да е истински мъж", отсича Юлия пред смаяните зрители и допълва, че за нея лесбийките са далеч по-естетична гледка от хомосексуалните мъже.

Днес Волкова говори за наболели проблеми на Русия като безработицата, лошата инфраструктура и корупцията, макар и да не предлага конкретни решения на тези казуси.

Това не е толкова шокиращо, колкото факта, че Юлия е неузнаваема. Тя очевидно се е възползвала щедро от свойствата на пластичната хирургия и козметичната индустрия и в резултат е с нетипично плътни устни и впечатляваща гръдна обиколка. Последната не може да бъде видяна в предизборното ѝ видео в Instagram.

"Да, в миналото си не съм била политик, но, както знаем, човек не се ражда политик - човек става политик", заявява днес Юлия. Въпреки че е родена в Москва, в момента тя е кандидатка за депутат в Иваново от партията на Владимир Путин - "Единна Русия" на предварителните парламентарни избори в страната през есента.

Политическият анализатор Александър Кинев заявява пред руското издание на "Свободна Европа", че именно скандалите около Волкова я водят към руската политика. Той е на мнение, че "Единна Русия" съвсем умишлено се опитва да превърне изборите в цирк и Юлия е идеалното лице за тази цел.

Катина се радва на здраво семейство

На този фон животът на Елена (Лена) Катина, другата половинка от руския дует, изглежда доста по-скучен. Противно на горещите целувки на сцената и в клиповете, в реалния живот момичетата имат непреодолими различия. Мнозина мислят, че те са приятелки от деца, но всъщност са умело подбрани сред десетки момичета от продуцента Иван Шаповалов.

Той им осигурява слава в Русия и в Европа, но Лена открай време смята, че идеята "Тату" е сбъркана. С напредване на времето Катина осъзнава, че обликът им на ученички, влюбени една в друга, е вдъхновен от жанровете за възрастни. Докато е в дуета, тя защитава Шаповалов и го нарича гений, но след разпада червенокосата певица признава, че никога не е била хомосексуална.

В интервю за "Дейли Бийст" тя подчертава, че не си пада по жени и в живота си не е усещала привличане към собствения пол. "На сцената играехме роля, сякаш сме във филм", уточнява Катина.

Учудващо обаче именно Лена се оказва върл защитник на правата на LGBTQ хората. По времето, когато Волкова казва, че ще се отрече от сина си, ако се окаже гей, Катина пише в профилите си в социалните мрежи, че "всеки е свободен да обича когото си поиска. Любовта си е любов". Затова и слухове за размера на враждата между Лена и Юлия витаят и до днес.

Свидетели твърдят, че още преди официалната раздяла на дуета двете рускини настоявали да пътуват в отделни полети и да не се засичат, преди да излязат на сцената.

Волкова твърди, че в дома на Катина е изрязана от всички им общи снимки. От своя страна Лена пък и досега се подиграва си с неуспешната солова кариера на Юлия.

И двете жени категорично отричат вариант да се съберат отново, дори и само за една песен. Затова и сега едната гледа към голямата политика, а другата - към щастливото си семейство с две деца и спорадичните участия в риалитита като "Маскирания певец" и "Танцувай със звездите".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.