• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Bet365 прогнози за неделните мачове от Висшата лига

Bet365 прогнози за неделните мачове от Висшата лига

/КРОСС/ Английското първенство вече е в разгара си и сега е точния момент да се възползвате от bet365 bonus за нови клиенти, тъй като през следващата седмица ще има пауза за национални отбори. Поредната супер неделя във Висшата лига ще ни предложи цели 6 двубоя. Програмата стартира от 14:00 българско време, когато Лестър посреща Уест Хем Юнайтед, а Саутхемптън е домакин на Уест Бромич Албиън. Два часа по-късно са мачовете между Арсенал - Шефийлд Юнайтед и Уулвърхемптън - Фулъм. Голямото дерби на кръга стартира в 18:30, когато на стадион „Олд Трафорд" ще се завърне Жозе Моуриньо в търсене на победа за неговия Тотнъм над бившия му клуб - Манчестър Юнайтед. В края на деня, от 21:15, шампионът Ливърпул ще иска да продължи успешната си серия в гостуването на Астън Вила.

Арсенал - Шефийлд Юнайтед

„Артилеристите" стартираха сезона по прекрасен начин. Първо взеха скалпа на Ливърпул с дузпи, за да извоюват първия трофей за сезона - Къмюнити Шийлд. Последваха две победи за първенство, срещу Фулъм и Уест Хем. За купата на Лигата пък бе отстранен Лестър. В третия кръг Арсенал отстъпи на блестящия Ливърпул, но само няколко дни по-късно изхвърли „мърсисайдци" от Карабао Къп.

Шефийлд Юнайтед бе приятната изненада на миналия сезон, но по всичко изглежда, че отборът страда от така наречения „синдром на втория сезон". Отборът няма победа от началото на сезона, а във Висшата лига вече натрупа три поредни загуби, при това „остриетата" не са отбелязали дори гол.

От Bet 365 предлагат невероятния коефициент от 1.57 за победа на Арсенал и според нас това няма как да се пропусне.

Манчестър Юнайтед - Тотнъм

Юнайтед почива в първия кръг, а след това допусна откриваща загуба с 3:1 от Кристъл Палас. След това обаче „червените дяволи" са перфектни и записаха три поредни победи. Първо бе надигран Лутън в турнира за Купата на Лигата. Последва скандална победа за първенство с 3:2 над Брайтън, белязана от намеси на Видео Асистент Рефера. Същия съперник бе надигран и няколко дни по-късно за Карабао Къп.

Тотнъм е най-натоварения отбор от началото на сезона, след като на „шпорите" се наложи да преодолеят цели три квалификационни кръга в Лига Европа. Отборът на Жозе Моуриньо стартира сезона със загуба от Евертън, последва много трудна победа в Пловдив над Локомотив. Три дни по-късно бе надигран Саутхемптън. След това „белите" отстраниха северно македонците от Шкендия в Лига Европа, а във Висшата лига постигнаха равенство срещу Нюкасъл. За купата на Лигата пък бе преодолян Челси, макар и след изпълнение на дузпи. Този четвъртък пък Тотнъм разгроми Макаби Хайфа за да си подсигури място в групите на Лига Европа.

Интересно, от бет365 смятат, че Манчестър Юнайтед е изявен фаворит в мача, а залога за 1-ца се търгува на коефициент 1.85. Равенството е оценено на 3.80, а за победа на гостите коефициентът скача до 4.00. Според нас Жозе Моуриньо няма да допусне загуба на този стадион и ви препоръчваме да опитате залога X2 щедро оценен на 1.83 от Бет365.

Астън Вила - Ливърпул

Двубоя противопоставя два отбора с перфектна статистика. Бирмингамци почиваха в първия кръг, но след това записаха две победи над Фулъм и Шефийлд Юнайтед. Шампионите от Ливърпул пък вече натрупаха три поредни победи. Първо бе надигран отбора на Лийдс, като победното попадение за 4:3 падна чак в края на срещата. След това обаче „червените" показаха истинското си лице и с лекота победиха лондонските грандове Челси и Арсенал. Трудно е да повярваме, че Астън Вила може да спре устрема на мърсисайдци, но пък и коефициент от 1.30 за 2-ка не изглежда толкова впечатляващо. За това, ние ви съветваме да опитате пазара „и двата отбора да отбележат гол", където ставката вече е 1.90.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.