• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Ангелкова, как се сервира закуска на 1000 души румсървис? Стига куклени фантазии!

Ангелкова, как се сервира закуска на 1000 души румсървис? Стига куклени фантазии!

/КРОСС/ След като уреди своите покровители - едрите концесионери от СИК и ВИС - Тримата М, с 20-годишни, вместо 2-годишни концесии, и с допълнителни компенсаторни плащания от джоба на данъкоплатеца , за да дават нормални цени на чадърите и шезлонгите ("нулеви и още по символични"), след като забрани климатиците в хотелите и ресторантите и препоръча вентилатори, сякаш те ще въртят друг въздух, след като по нейните мерки има "хладка вода 40-60 градуса", министърът на туризма от почти 6 години

Николина Ангелкова се прочу с вече феноменална липса на интелигентност. "Румсървис вместо ол-инклузив", казва тя, като има предвид, че шведските маси за този сезон отпадат като вариант за закуска. Висш пилотаж е да се обяснява, че ол-инклузив е съвкупност от услуги с единна цена, а не синоним на шведска маса. Или на закуска.

Ако поне малко отбираше от туризъм, министърът щеше да разбира, че осигуряване на рум сървис в хотел с 500 или 1000 легла, каквито са голямата част по нашето море, означава мегаразходи и наемане на колосален по брой персонал. След средата на май, освен да се назначи, а и някой да му плаща от нулевите си приходи, трябва и да го обучи. Защото, както казва народът: "тая работа не е като оная работа".

Освен липсващи финанси и подготовка, това сервиране по стаите изисква и количество време, което няма откъде да се намери. И огромни конфликти, защото е необяснимо как един трябва да получи закуска в 7, докато спи, а друг - в 11, когато е умрял от глад. Всички заедно, по едно и също време няма да стане.....Даже сервиране на отделна закуска в ресторант на всеки е огромно предизвикателство в масовия туризъм. А България развива именно него и, както е тръгнала с политиката на Ангелкова - силово налагане на мутротуризма на всяка цена, все повече ще затъва в най-долната му част - дъното и под него, в социален, икономически и всякакъв план.
За да се изпълнява нещо, ако ще и шефът на ООН да го нареди, или самият Папа, то трябва да бъде изпълнимо. За да бъде изпълнимо, трябва да бъде реалистично. За да бъде реалистично, трябва да бъде предварително обмислено. Когато няма мисъл, а то е повече от очевидно и се доказа безброй пъти през последните дни, не трябва да го има и този министър! Точка!

19min.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

откъде ще дойдат тези 1000 летовници???

20.05.2020 23:26:20

Блондинка

За педерунгел като Тиквун се казва - мъж като лайно на дъжд, а за тая Ангелкова дето работи само за мутресата Му Цеца Секса друго освен - тъпа путк@, няма.

20.05.2020 18:38:53

Няма нищо чудно

ББ си ги избира все такива, защото си мисли, че на техния фон ще изпъква.

20.05.2020 14:05:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.