• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Как онлайн букмейкърите превзеха света на спортните залози

Как онлайн букмейкърите превзеха света на спортните залози

/КРОСС/ През последните около пет години световната индустрия за спортни залагания е във възход. Според анализаторите секторът на спортните залагания ще продължи да се разширява в близко бъдеще.

Развитието му е подпомогнато от технологичния напредък, който доведе до появата на повече и по-развити букмейкъри. Но защо този сектор се развива толкова бързо? Продължете да четете, за да се запознаете с факторите, които обуславят грандиозното развитие на сектора.

Еволюция на интернет

Първото обяснение за възхода на онлайн залагането се дължи на интернет. Удобството на бързия и надежден интернет отвори нови възможности, които преди бяха невъзможни. В началото на века имаше бавни скорости на предаване на данни и непоследователни системи за плащане. В резултат на това хората се страхуваха да играят онлайн. Въпреки това, когато интернет стана по-бърз и се наложиха сигурни възможности за дистанционно разплащане, все повече хора започнаха да експериментират с тези сайтове. И на много от тях им хареса.

Правителствата станаха по-снизходителни

Властите в много страни работят за легализирането на спортните залагания, което помогна изключително много на индустрията за спортни залагания. Разхлабването на законите за хазарта даде възможност на водещи компании за онлайн спортни залагания да се разширят на нови пазари. Подобно нещо се случи в България при преминаването на лицензирането от Българската комисия по хазарта към Националната агенция по приходите. Тъй като правителствата получават приходи от компаниите за залагания, а гражданите се забавляват и припечелват, това води до растеж и още растеж след това.

Достъпност

Удобството на интернет платформите е една от основните причини за техния успех. Имате мобилно устройство, настолен компютър, преносим компютър или таблет? Всяко едно от тях ще ви осигури безкрайно забавление само с няколко кликвания. На хората вече не им се налага да шофират, за да стигнат до пунктовете, и вече могат да печелят пари от уюта на собствения си дом. Освен това е важно да отбележим, че в момента пунктове за залагания в България няма.

Конфиденциалност/анонимност

Когато играеш в интернет няма нужда да мислиш кой ще те види и какво ще си помисли за теб. Стигмата около хазарта отслабва с всяка изминала година, но все още има хора, които се притесняват.

Съвременните залагания предлагат решение на този проблем. Потребителите ще останат анонимни, когато залагат на любимите си спортове в любимите си уебсайтове. Печалбите на играчите се превеждат в техните сметки, без никой да знае за действията им. Печалбите на играчите се превеждат в техните сметки, без никой да шпионира действията им.

Технологии и още технологии!

Индустрията за спортни залагания не би достигнала сегашните си висоти без технически иновации. Едно от най-важните развития в индустрията през последните години е появата на пълноценно функциониращи сайтове за онлайн спортни залагания.

Мобилните технологии със сигурност са един от най-значимите фактори за растежа на сектора на залаганията. Повече от всякога хората притежават смартфони. Почти няма възрастен човек, който да не притежава, или да няма достъп до такъв. Поради удобството, което предлагат те, компаниите за залагания се насочват към създаването на мобилни версии и приложения, за да подобрят изживяването на потребителите.

Възможността на играчите да влизат в сайтове за залагания от където и когато си поискат, възможността да правят залози в движение. Това са неща, които промениха тотално правилата на играта.

Освен това букмейкърите използват съвременните технологии, за да осигурят по-сигурно и завладяващо преживяване за своите клиенти. Говорим за неща като:

● Най-различни защити срещу измама и кражба
● Възможност за гледане на спорт на живо
● Опции за затваряне на фишове
● Способност за залози в абсолютно реално време, без никакво закъснение
● Моментална обработка на фишовете и плащанията

Международните спортни събития стават все по-популярни

Нарастващата популярност на международните спортни събития се отразява значително на индустрията за спортни залагания. Спортове като футбол, бейзбол, крикет, баскетбол и моторни спортове стават все по-популярни. В резултат на това подкрепата за клубовете, играчите и отборите се увеличава.

Фирмите за залагания се възползваха от тази нарастваща популярност, за да увеличат рекламните си усилия. Все повече от тях подкрепят спортни организации на най-високо ниво. Възходът на букмейкърите върви рамо до рамо с комерсиализацията на спорта. Според експертите това няма да се промени и се очаква да играе роля в насърчаването на бъдещото развитие.

Широка гама от възможности

Броят на възможностите за игра, които един наземен обект може да предложи, е ограничен. Онлайн платформите, от друга страна, предлагат в пъти по-широк набор от възможности за избор. Имате буквално стотици различни възможности на пазари за почти всяко спортно събитие. Както и възможност да извършите всеки един залог с лекота, без да се налага да попълвате на ръка огромни фишове. Да не говорим и, че се предлагат абсолютно всякакви спортове, някои за които традиционните букмейкъри дори не са чували.

Изключителни бонуси

Тъй като онлайн пространството вече се очертава като бъдещето на бизнеса, между онлайн спортните букмейкъри има ожесточена конкуренция. Тези сайтове предоставят конкурентни стимули под формата на бонуси за добре дошли, за да привлекат клиенти. А кой не обича безплатните неща? Офлайн залаганията не предоставят такива предимства.

Икономически ефективен

Като се прибавят и разходите за пътуване, онлайн залаганията са много по-евтини от тези в наземните обекти. Можете да започнете да залагате от уюта на собствения си дом, без да ходите никъде. Освен това можете да се възползвате от различни привилегии, отстъпки и други ексклузивни оферти, които иначе не са налични.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.