• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Скалата благодари на българска журналистка в Инстаграм

Скалата благодари на българска журналистка в Инстаграм

/КРОСС/ "Дуейн Джонсън-Скалата се превърна в един от най-популярните и харесвани хора на планетата. Когато започва в Холивуд, амбициите му са забележителни, но големият му капацитет на работа ги превръща в реалност", така започва статията на Полина Маринова в нейния сайт The Profile, разказваща историята на актьора, която успя да привлече вниманието му.
Преди ден звездата от "Джуманджи: Следващо ниво" сподели със своите над 209 милиона последователи в личната си Инстаграм страница екранна снимка на материала, която бе придружена от мили думи към българката, изразяващи признателността му за труда ѝ.

"От това на 15 г. да бъдеш наречен "голям сбъркан за*ник" (по време на бой, завършил с отстраняване от училище) до това сега да те определят за "най-харесваният човек на света"... Хей, имам малък напредък. Големи благодарности на Полина Маринова за този материал, който бе наистина приятна изненада. Истината е, че през тези 2 седмици, в които "излежавах времето си" извън класната стая, чух цитат, който ми помогна да изградя не само живота си, но и работната си етика - "Хубаво е да си значим, но по-значимото е да си мил". А и освен това ежедневието е далеч по-лесно, когато не си за*ник", разкрива Скалата в публикацията си.

"Страхотно", написа Беър Грилс, заедно с още над 17 хил. души, включили се в коментарите под поста.

"Напълно заслужено", включи се Джейми Фокс.

Всичко започва на 22 декември м.г., когато Маринова споделя в Twitter, че след множество молби от страна на читателите на платформата ѝ, тя е решила да подготви очерк за бившия кечист, превърнал се в най-високоплатения актьор по данни на сп. "Forbes".

Тогава Джонсън коментира туита ѝ, отбелязвайки, че очаква с нетърпение да прочете това, което тя ще напише за него.

"Надявам се, че ще редактирате онази част, касаеща странната ми любов към фъстъченото масло", шегува се той, визирайки домашните курабии с фъстъчено масло, които, наред с шоколадово мляко, са любимото му изкушение, когато реши да изневери на строгия си хранителен решим.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.