• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Бойко Борисов: Протестиращи блокират магистралите и метрото, защото ги построихме

Бойко Борисов: Протестиращи блокират магистралите и метрото, защото ги построихме

/КРОСС/ "Блокират магистралите и метрото, защото ги построихме", заяви пред активисти на ГЕРБ премиерът и лидер на партията Бойко Борисов в коментар на продължаващите близо месец протести в страната.

Вчера за около три часа беше блокирано движението по магистрала "Марица" край Капитан Андреево, а от дни са блокирани възлови кръстовища в София и едно - в центъра на Варна.

Протестиращи изчакват от няколко дни кна пътя Стара Загора - Хасково, за да преминат в знак на протест по детелината на магистрала "Тракия". На 20 юли пък беше спряно софийското метро чрез натискане на аварийните бутони. Прокуратурата привлече за хулиганство трима протестиращи.

"Да, сега могат да ги блокират. Преди нас не можеха, защото нямаше. Сега могат да идат да си играят в метрото, само след няколко дни ще пуснем още спирки. Има какво да блокират", заяви Борисов, чиято любима тема са инфраструктурните проекти.

 

*Снимка: Цветелина Белутова, Капитал

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бате,пак си прав на сто процента.Кучетата нека да си полаят,керванът трябва да върви.

06.08.2020 15:58:44

Анонимен

Прост, по-прост, Тиква...

05.08.2020 20:36:00

КРАДЦИТЕ НЯМАТ МИЛОСТ!

ЗЛОВЕЩАТА ДЕМОНСТРАТИВНА ПРОВОКАЦИЯ НА БАЦЕ СЪС СВИКВАНЕТО НА ТЪПА КОНФЕРЕНЦИЯ ДНЕС, КОЯТО БЕШЕ САМО ЕДНО ЧИННО ИЗСЛУШВАНЕ НА КРАТКИТЕ, НО ГЛУПАВИ, РЕЧИ НА АГЕНТ ИВАН И НА ВОЖДА ОТ С. БАНКЯ, ВОДИ ПРЯКО КЪМ ГРАЖДАНСКА И ЕТНИЧЕСКА ВОЙНА! БРАТЯ, ЗАПОЧВА ГНЕВНА, ОЖЕСТОЧЕНА И СТРАШНА ВОЙНА МЕЖДУ ГЕРБАДЖИИТЕ И ОСТАНАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ВОЙНА МЕЖДУ СОФИЯ И ПРОВИНЦИЯ, МЕЖДУ ТОЛЕРИРАНИ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ И УМИРАЩИ ОТ ГЛАД ПЕНСИОНЕРИ, МЕЖДУ БОГАТИ И БЕДНИ, МЕЖДУ МИЛИОНЕРИ И ПРОСЯЦИ, МЕЖДУ КРАДЦИ И ОКРАДЕНИ, МЕЖДУ ИЗМАМНИЦИ И ИЗМАМЕНИ. ВЪВ ВОЙНАТА ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ ПОЛИЦИЯ, ЖАНДАРМЕРИЯ, АРМИЯ, МУТРИ ОТ ЪНДЪРГРАУНДА, ЦИГАНИ И ТУРЦИ. ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ В БЛИЗКИТЕ ДНИ! БРАТЯ, БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ, ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЗАЩИТА НА СЕМЕЙСТВАТА СИ! КРАДЦИТЕ СА ЖЕСТОКИ! Акад. Петър Иванов

05.08.2020 19:50:23

Елена Гунчева

КОГАТО СЪНЯТ НА РАЗУМА РАЖДА ЧУДОВИЩА Слушайки премиеринът Борисов какво говори пред националната конференция на ГЕРБ, свикана спешно в София Тех-парк, установих, че разумът отдавна е напуснал мутрата и той спокойно се наслаждава на собственото си величие в необятните простори на психопатията. Вместо оставка, Борисов хвърля отново хвалби за собствената си персона, явно е на мнение, че ако сам не се похвалиш както трябва, друг няма да го направи. Разбрахме, че бил добър човек, че бил построил магистралите, по които да протестираме, че по време на партията на Радев /той като военен е бил безпартиен, за разлика от верния тогава член на БКП Борисов, отказал да се деполитизира като комунист, докато е работил в МВР/, през 1990 година никой не ни бил дал правото да протестираме…..Явно протестът е някакво право, което според мутрата се отпуска по негово благоволение и без негово съгласие няма как да стане. Днешната реч на Борисов е окончателното потвърждение, че ни управлява психопат, който е далеч от разума и света и живее в своя си свят на величие и слава. А психично болен престъпник на власт идва в повече! Разумът никога не е бил силната страна на Борисов и ГЕРБ. Проблемът е в това, че разумът на народа също беше приспан – с медийно затъмнение, промиване на мозъци, подхвърляне на трохи от трапезата и откровен страх. И от нашето мълчание и сън се роди едно политическо чудовище! Хората в България се обединиха в желанието си да изритат мутрите от властта. И леви и десни, и стари и млади, и работещи и безработни…всички, като народ, казахме „Стига, мутри – вън!“. Явно само мутрата не го вижда и отказва категорично да го възприеме. Нека да му помогнем да вземе тежкото решение да се омете от властта, като го принудим, явно той няма душевни сили да го направи сам! Да спасим един болен човек! И себе си от него! Борисов – ВЪН!

05.08.2020 15:47:59

Лидия Делирадева

Бахур нещастен с чесън!!! Какво разбираш ти от демокрация, та ще говориш за нея пред слънчасалото си стадо! Ти, който се подигра с гласа на милиони на единствения смислен референдум в новата ни история и зачеркна с лека ръка техния вот, ти, който не знаеш, че демокрация означава участието на всеки от нас в политиката, постоянното допитване до хората, незабавното отзоваване на непригодни и корумпирани, свобода за гражданските инициативи и неприкосновеност на решенията, взети на референдум от народа! Какво разбираш ти от демокрация!?!? Марш да се учиш в Швейцария!

05.08.2020 15:44:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.