• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Делян Пеевски: Ветото на Радев за БТР-ите е срам

Делян Пеевски: Ветото на Радев за БТР-ите е срам

/КРОСС/ Решението на президента Радев да наложи вето върху предоставянето на бронирана техника за Украйна може да се определи само с една дума - срам!

След това решение е още по-категорично ясно колко е важно за България да има евроатлантическо парламентарно мнозинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство.

Защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един друг, неевропейски и опасен път - към Москва, към Путин, където проруските политици искат да я отклонят.

Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на Президента, като с това потвърди нашата подкрепа към Украйна и украинския народ.

Затова в Парламента и политическия ни живот най-важният, обединяващ фактор трябва да бъдат и да останат споделените евроатлантически ценности, които са безалтернативни.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Скрий се бе. По-добре извади някой аргумент против това, че си в списъка Магнитски. Това, което американците са надушили вероятно и много българи го знаят. Подозират и това за какво си лидер на ДПС и се напъваш да станеш премиер.

04.12.2023 14:31:52

Анонимен

Вас трябва да ви е срам жалки чужди подлоги. Заради някаква евроатлантическа отдаденост, която докара България до най-бедната в ЕС поставяте българския народ да страда. Малко ли бяха природните бедствия, които ни сполетяха и в бъдеще ще ги има по-често. Тези високопроходими машини биха могли да спасят хора в бедствие, родилки и болни да получат медицинска помощ. Граничарите, които с голи гърди бранят границата и ги убиват като прасета с ловна пушка. Вие ми говорите за някаква солидарност с друг народ и държава. Засрамете се вие българопродавци. Браво на президента и не го иронизирайте със зелен чорап защото ще продължавате да се оплаквате, че няма такива, които да ги обуят.

04.12.2023 14:25:08

Анонимен

Да го духаш, прасе. На тебе вероятно още ти държи влага, че руснаците са ни освободили от твоите хора, а? Вие ще разберете по трудния и болезнен за вас начин, че политиката на страната се определя от хората а не от политиците.

04.12.2023 13:46:25

Анонимен

Този път свинята е права, а боклук е зеления чорап, жалък руски еничар.

04.12.2023 13:46:17

Анонимен

боклук!

04.12.2023 12:00:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.