• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Радев за шпионския скандал: Защитата на националната сигурност е абсолютен приоритет

 Радев за шпионския скандал: Защитата на националната сигурност е абсолютен приоритет

Надявам се службите да са събрали достоверна информация по случая, заяви президентът

/КРОСС/ „Защитата на националната сигурност е абсолютен приоритет. Надявам се службите и прокуратурата да са събрали достатъчно и обективни доказателства, за да минимизиране дипломатическите последствия, защото винаги има и такива". Това заяви президентът Румен Радев по време на международно учение в авиобаза „Граф Игнатиево".

„Трябва да има ясна информация в какво се състои този шпионски скандал, както трябва да има и ясен отговор на публикациите в „Шпигел", където има сериозни обвинения, че държавното управление в България се поставя в услуга на управлението на чужда държава. И това трябва да бъде изчистено", заяви Радев.

Според него се играе „постановка, в която диалогът е индулгенция и опрощаване за шкафчета, корупция, записи". „Не може хората с пълни шкафчета да канят онези с празни за диалог".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тук, един идиот напразно сънува чл. 87 от Конституцията!!! Крайно време е да се събуди!

24.09.2020 19:08:13

Анонимен

Президента не нарушава конституцията като посочва недостатъците и престъпните деяния на правителството. Къде в конституцията е записано, че народа трябва да търпи мизерия, заради некадърното управление на правителството и президента да си мълчи. Най-голямото конституционно нарушение е подчинението на чужди интереси за сметка на националните.

24.09.2020 15:21:35

чл.87 от Конституцията

100 депутати могат да сезират Конституционния съд за нарушенията на Конституцията от президента,който в 30 дневен срок прекратява правомощията му.

24.09.2020 15:14:28

Анонимен

Руските дипломати ги гонят, защото американските разузнавачи действат.

24.09.2020 15:13:24

Руснаците унищожават русофилството у нас

Целта на американците е да спрат т.нар. Балкански поток с всички средства и слугите им у нас действат с всички средства, правейки се, че строят тръбата, както и АЕЦ. Но така им се пада на руснаците, като крепят ташаците на Буда и се правят, че не виждат протестиращия български народ за сметка на Беларус. Но така Кремъл на практика унищожава традиционното русофилство у нас, което за Русия ще има дълготрайни последствия. Но при капитализма е така - интересът клати феса...

24.09.2020 14:49:26

Анонимен

От прокуратурата на Гешев може и да има обвинения за шпионаж на двамата съветници, но съдът не се е произнесъл с присъда по този въпрос. Някои тук са в позиция „Гладна кокошка просо сънува”. Главният прокурор вече пита Конституционния съд и той му отговори и втори път да пита пак такъв ще е отговора.

24.09.2020 13:38:21

Анонимен

Съветници на Радев са с обвинение за шпионаж и по решение на съда са с мярка за неотклонение домашен арест.Радев бил ли е причастен към техните шпионски занимания. Това са въпроси от значение за националната сигурност и блъфовете с шкафчетата няма да минат. Народното събрание трябва да отнесе въпроса към Конституционния съд,а според Конституцията той се произнася в 30 дневен срок може ли Радев да продължава да бъде президент или не.

24.09.2020 13:14:47

Анонимен

Няма спор, че защитата на националната сигурност е абсолютен приоритет. Но само руски ли разузнавачи има в България? Пълен абсурд. Но другите разузнавачи изглежда не са приоритет. Стигна се до ситуация мафията да иска оставката на антимафиота. Не се ли виждат колко са на брой искащите оставката на президента в сравнение с тези, които искат оставката на правителството и не ги е срам.

24.09.2020 12:53:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.