• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Блокада в София заради Зеленски (Обновена)

Блокада в София заради Зеленски (Обновена)

Володимир Зеленски пристига в София на първото си посещение в България

/КРОСС/  Президентът на Украйна Володимир Зеленски вече е в България. Той кацна в София минути след 12.00 ч, съобщи NOVA.

Движението в района на Министерски съвет още сутринта бе отцепено. На място има множество патрулки и жандармерия. Полиция има и около сградата на Народното събрание, както и в целия район. На летището също има автомобили на полицията и жандармерията.

По Цариградско шосе през определено разстояние са разположени полицейски екипи. Районът около президентството е напълно отцепен.

Украинският президент Володимир Зеленски е на път за България. Той лети на борда на правителствения Ербъс LZ-AOB. Правителственият самолет е взел Зеленски от столицата на Молдова Кишинев в 9 часа сутрина.

Винаги по време на визитите си президентът Зеленски носи зелена тениска и камуфлажни панталони, а не костюм и вратовръзка, за да напомни на света, че идва от военна зона, от страна, в която се води въоръжен конфликт.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Моля се войната да свърши и ако има Господ българските предатели да ги накаже както заслужават.

06.07.2023 18:21:38

Анонимен

Засега сме наясно само, че Зеля ще иска от България да приеме Украйна в НАТО и че ще ДАДЕМ/ПОДАРИМ на Украйна всичките си военновременни резерви плюс реакторите за АЕЦ Белене. Толкова грандиозно предателство не е имало никога! Но предупреждавам, тази изнасилена визита ще има страшни последствия за Зеленски, той идея няма къде се намира!!! Всеки, който твърди, че Русия ще нападне България като победи Украйна, е за психиатрията без никакви обяснения!!!

06.07.2023 14:33:42

Анонимен

Слава на Русия. Зелето - в кацата.

06.07.2023 13:30:54

Анонимен

Че и с правителствения самолет докарали тоя боклук. Народът дали е съгласен да му се харчат парите за това нищожество, питахте ли? Иначе събираме капачки, дарения и правим български коледи. За бесилото сте всичките. Страшно сте дотегнали на всички нормални хора.

06.07.2023 12:35:51

Анонимен

Вън нацистите от България!

06.07.2023 12:32:27

Анонимен

Що така бе, педали. Нали всички го обичаме и подкрепяме? Не може ли да му го демонстрираме? Да му засвидетелстваме признанието за унищожаването на собствената му държава и избиването на собствения народ. Слава на Русия.

06.07.2023 12:02:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.