• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

"Кой си мислиш че си?" – турци се възмутиха от думите на Зеленски за руснаците

"Кой си мислиш че си?" – турци се възмутиха от думите на Зеленски за руснаците

/КРОСС/ Читателите на вестник En Son Haber бяха възмутени от думите на Владимир Зеленски за пътуванията на руснаци в Турция, предава РИА Новости.

По-рано президентът на Украйна в интервю за гръцката обществена телевизия ERT нарече неприемливо решението на Анкара да приема туристи от Русия. Според Зеленски „това са двойни стандарти“ и „несправедливост“.

"Имаме още една поговорка. Ако обичате магарето твърде много, то си представя, че е състезателен кон. Светът обгради Зеленски с малко повече внимание и той се побърка. Всичко е много просто", изрази мнение един читател .

„Европа например получава газ и дори започна да получава два пъти повече, защо не се сърди на европейците?“ — попита друг коментатор.

"Нямаме проблеми с руския народ. Защо да разваляме отношенията?" — заяви друг читател.

"Кой си мислиш, че си? Не знаеш как да управляваш държавата и заради това загинаха хиляди хора. Кръвта им е върху ръцете ти", подчерта Алтан Халил Йълмаз.

„Неблагодарен човек. Турция трябва теб ли да пита какво решение да приеме?“ – възмущава се Рик.

„Какво те интересуват теб туристите, които ще дойдат при нас, нещо не разбирам“? – изрази своето недоумение Ерхан.

„Спрете да давате нашите дронове. Нас така ни плашеха дълго години. Този път и ние ще започнем да заплашваме“, обобщиха читателите.

В края на март в Истанбул се проведоха преговори между делегациите на Москва и Киев. Както отбеляза външният министър Сергей Лавров, са очертани някои очертания на споразумението, по-специално готовността на Украйна да бъде неутрална, неблокова, неядрена страна, при условие, че ще й бъдат предоставени гаранции за сигурност. Въпреки това, следвайки собственото си предложение, Киев промени позицията си и сега саботира преговорите.

В края на април турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че все още има напредък в преговорите между Москва и Киев. Той изрази надежда, че лидерите на двете страни ще приемат поканата на турската страна и срещата на високо ниво може да се проведе в Истанбул.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

За такива медии все още ще мечтаем.

06.05.2022 15:20:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.