• 01 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Почина жената, която беше приета след побой в сливенската болница

Почина жената, която беше приета след побой в сливенската болница

/КРОСС/ Жената, която беше настанена с опасност за живота в сливенската болница след случай на домашно насилие, е починала, съобщи репортер на bTV. Съпругът й е задържан от полицията.

Мъжът на този етап не е направил самопризнания и тепърва ще ес изясняват мотивите за извършеното престъпление. Той вече е привлечен като обвиняем. За убийството на жената е предвидено наказание от 10 до 20 години затвор.

53-годишната Нефизе и съпругът й Мустафа живеят сами в края на селото. Кметът на Ябланово, който отказа да застане пред камерата ни, твърди, че мъжът пиел системно и в такива моменти ставал неадекватен.

Вечерта на 9 януари се прибрал пиян и пребил жена си. Според кмета тя е удряна с дърво, според Прокуратурата - все още се изяснява как е извършен побоя. В селото мълчат за случилото се.

Казват, че не знаят какво се е случвало в семейството. Други твърдят, че жената е паднала сама.

БТВ се свързват по телефона със сина на пострадалата жена, който казва, че не знае нищо за живота на родителите си, защото скоро се върнал от чужбина. Халил Кьобашев казва, че не знае родителите му да са имали проблеми.

Според Прокуратурата извършителят е криминално проявен. Той е безработен и се издържал като търси с кучета трюфели в гората. След трагедията къщата е заключена заедно с кучетата, други са вън на улицата, а докато снимаме идва непознат мъж да направи забележка да не снимаме къщата.

Според полицията в Сливен сигнали за домашно насилие до момента не са подавани.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.