• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

LG дари домакински уреди на център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания във Варна

LG дари домакински уреди на център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания във Варна
Даренията са част от кампанията им „Добър жест“, която се проведе в продължение на общо две седмици и посети три града в България

/КРОСС/ Между 29 май и 9 юни LG Electronics проведе своята благотворителна кампания „Добър жест", за да демонстрира най-важните ценности на LG - стремежа към общност и човечност. В рамките на кампанията LG дари домакински уреди на домове за деца в неравностойно положение във Варна, Пловдив и Плевен - градовете, които сервизът им на колела посети. Технологичният бранд посети Варна на 29 и 30 май.

LG вярва, че животът е добър, когато се грижим добре за себе си, за нашите близки и за общността си. Именно, изпълнявайки мисията си да осигури по-добър живот за всички, брандът подпомогна най-уязвимата част от обществото. Във Варна бяха дарени един брой LG сушилня и един брой LG климатик в център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания.

Кампанията „Добър жест" позиционира изнесен сервиз на колела на откритата площ пред магазини Техмарт, където всеки притежател на уред от LG, извън гаранция и нефункциониращ оптимално, имаше възможност да провери състоянието му. При установена неизправност, екипът от професионалисти на компанията ремонтираха уреда напълно безплатно.

Сервизът на колела откликна на нуждите на потребителите, като освен безплатния ремонт, съдействаха и с полезна информация относно поддръжката на продуктите, както и при необходимост, планираха индивидуално домашно посещение. Много уреди и устройства на потребителите на кампанията бяха зарадвани с безплатния ремонт, а в случаите, когато ремонтът не бе възможен, организаторите помагаха на клиентите да изберат най-добрия продукт, който отговаря на техните нужди, и им предоставяше ваучер за отстъпка за нова покупка на стойност от близо 100 лв.

Освен да подобри потребителското изживяване, кампанията демонстрира и най-важните ценности на LG - стремежа към общност и човечност. Сегашните и бъдещите потребители са най-голямото вдъхновение зад иновациите и клиентското обслужване на LG. Кампанията приключи успешно преди няколко дни като философията й се базираше върху вярването, че всеки може да направи мил жест, но и да вдъхнови всички около себе си да направят същото. Няма малки и големи добрини, всяко добро е еднакво важно, защото променя света, и го прави по-красив. С „Добър жест" LG постави началото на една нова традиция, за да надгради оказаното доверие от клиентите си, и демонстрира как добрите дела винаги създават още добри дела.


###


За LG Electronics, Inc.
LG Electronics е световен иноватор в технологичната и консуматорската електроника с присъствие в почти всяка държава и международен човешки ресурс от над 74 000 души. Четирите бизнес подразделения на LG - Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Vehicle component Solutions и Business Solutions - са с общ глобален приход от над 80 трилиона корейски вона през 2022 година. LG е водещ производител на потребителски и търговски продукти като телевизори, електродомакински уреди, климатична техника, монитори, роботи в сферата на услугите, автомобилни компоненти, както и висок клас брандове като LG SIGNATURE и LG ThinQ, познати по целия свят. За повече информация относно LG Electronics, моля, посетете www.LGnewsroom.com.

 

Контакти:
 
Simona Klimentova
Managing Director
Media Marks Agency

+359 887 939 599
simona@mediamarks.agency
7 Rezniovete Str.
1000 Sofia

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.