• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

LG показва днешните иновации за едно по-добро утро на Световната си премиера на CES

 LG показва днешните иновации за едно по-добро утро на Световната си премиера на CES

/КРОСС/ На CES 2022, LG Electronics (LG) представи визията си за един усъвършенстван начин на живот с по-добро бъдеще за всеки. Домакинът, Изпълнителният директор на LG Уилям Чо, представи множеството иновации на компанията за новата година и наблегна на продължаващите усилия на бранда да създава по-приобщаващо потребителско изживяване и едно по-устойчиво утре. Темата на LG за CES 2022, По-добрият живот, който заслужаваш, подчертава основната им цел да подобрят всички аспекти на ежедневието чрез технологични и дизайнерски иновации. Тази визия оживява чрез три кратки филма: По-добър живот за теб, По-добър живот за всички и По-добър живот утре.

По-добър живот за теб: Намираме стойноста за всеки лайфстайл

Концепцията на LG за еволюиращи уреди е в центъра на късометражния филм По-добър живот за теб. С подобрени възможности за учене и развиване, за да отговори по-добре на индивидуалните нужди на всеки потребител спрямо собствения му лайфстайл, модернизираната ThinQ платформа дава възможност на съвместими продукти с още повече функции да доставят добавена стойност и още повече удобство през 2022. По-добър живот за теб показва как иновациите в решенията за забавление на LG осигуряват по-персонализирано и интерактивно изживяване на зрителите, които вече могат да се наслаждават на по-големи екрани и у дома.

 

Брандът ще представи на публиката LG StanbyME, безжичен частен мобилен екран, който може да се използва навсякъде в дома, за да осигури оптимално изживяване и за традиционния телевизор. Своят световен дебют ще направят и LG PuriCare™ AeroTower и уред за градинарство на закрито. LG PuriCare™ е универсално решение за грижа за качеството на въздуха, разработено, за да събира в себе си предимствата на пречиствател за въздух, вентилатор и нагревател, докато уредът за градинарство на закрито предлага опростен, чист и надежден начин за отглеждане на зеленчуци през цялата година.

По-добър живот за всички: По-устойчиво, по-обединяващо

Ангажиментът на LG за ограничаване на въздействието върху околната среда и превръщането на бранда в една по-устойчива компания е фокусът на филма По-добър живот за всички.. Енергоспестяващи иновации в хладилника InstaView® и технологията на прозрачната му врата почукай два пъти, за да видиш, повишаващата се употреба на рециклирани материали в опаковките на LG Soundbar и намаляването на пластмасови компоненти в LG OLED TV, водят до отдадеността на LG да открие решения, които са по-добри както за хората, така и за планетата. След 2022 LG планира да въведе в експлоатация над 600,000 тона рециклирана пластмаса в производителния си процес и да увеличи оползотворяването на електронни отпадъци до осем милиона тона до 2030.

Ключово за растежа на LG като бранд е и приобщаването на всички хора и пазари, като за да го постигне, компанията се ангажира да инвестира в консултативни съвети за достъпност на различните пазари. Съветите се състоят от експерти по достъпността, както и хора, които живеят с увреждания, и играят значителна роля като консултанти на LG при разработването на продукти с по-приобщаващо потребителско изживяване като например гласови команди и брайлови етикети.

За да  вдъхнови иновации в сферата на устойчивото развитие и приобщаването на всички потребители през 2022, LG учредява наградата LIFE’S GOOD AWARD като се фокусира върху Иновации за Земята и Иновации за всички, за да привлича идеи за минимализиране на човешкото въздействие върху околната среда и да направи продуктите на бранда по-достъпни и лесни за използване. Наградата за победителите е до 1 млн. долара, а повече подробности се очаква да бъдат обявени през годината.

По-добър живот за утре: План за бъдещето

Третата и последна концепция се фокусира върху бъдещето и ролята на LG в превръщането на научната фантастика в реалност благодарение на готовия да влезе в експлоатация CLOi робот за доставка от врата на врата, задвижван от изкуствен интелект. Аудиторията също така може да надникне зад кулисите, докато виртуалният изпълнител Reah репетира за предстоящото си музикално видео.

В светлината на прожекторите е и LG OMNIPOD, мобилно решение, което размива разликите между дом и кола. Разширявайки автомобилните решения, представени на CES 2020, LG OMNIPOD е допълнение към дома на всеки от нас, предназначено специално за комфортно пътуване. Проектиран да функционира като домашен офис, място за забавления или дори за почивка, LG OMNIPOD предлага поглед над това колко по-добре един работещ човек би могъл да оползотвори времето си, когато да работиш дистанционно не означава задължително да работиш от вкъщи.

Разположен на главния вход на Central Hall в Las Vegas Convention Center, изложбата на LG обещава както на посетителите си на място, така и на тези онлайн, интригуващо и интерактивно изживяване чрез AR и VR технологии.

Витрината на LG е представена във виртуалното студио на LG, разделена на три отделни зони: LG OLED на Metaverse, Виртуално студио и LG OLED Art. И трите зони позволява на посетителите да разгледат и тестват най-новите продукти на компанията по един интерактивен и заваладяващ начин. Новите домакински уреди на LG са изложени във виртуалните изложбени зали, наименувани съответно LG Home, LG Home by Objet Collection и LG ThinQ. LG Home е виртуално жилищно пространство, където посетителите могат да изпробват най-новите домакински уреди от компанията, включително ново дуо пералня и сушилня, PuriCare AeroTower и LG tiiun. В LG Home by Objet Collection посетителите могат да създадат свое собствено пространство, избирайки тапети, настилка и други интериорни елементи, които да подхождат на персонализираните уреди от примиум колекцията на LG. LG ThinQ предлага на посетителите “обиколка” на всички функционалности и приложения на умната екосистема на LG, достъпни чрез подобреното приложение all LG ThinQ.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.