• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Журналист: Ситуацията е непредсказуема заради липсата на елементарно възпитание у преговарящите

Журналист: Ситуацията е непредсказуема заради липсата на елементарно възпитание у преговарящите

/КРОСС/ Вече не може да вярваме на никого. Всяка от страните в управлението извърта нещата в своя полза. Спестява се толкова голяма част от истината. Това каза журналистът от „24 часа" Виктор Иванов в предаването „Събуди се" по Нова телевизия.

Ситуацията е непредсказуема заради липсата на елементарно възпитание у преговарящите, смята той. Такава проява е била и подаването на оставка на кабинета „Денков", докато вицепремиерът е бил извън България, даде пример той. „Цялата атака и изнервяне започна още преди 6 март. Самият разговор се водеше по такъв абсурден начин, че той нямаше как да донесе ползи. Оказва се, че 9 месеца те не са изговорили помежду си тези неща."

Според него в момента ГЕРБ са печелившите.

„Те или ще получат, каквото искат, или отиват на избори, които ще спечелят и ПП-ДБ ще бъдат още по-унизени и молещи се. ПП опитват да уговорят нещата така, че да ги преобърнат през PR, но всеки PR трябва да им каже, че не можеш да продадеш на публиката нещо, което няма съдържание. А при тях съдържанието все повече липсва, включително и с демонстрираното непознаване на Конституцията, което прави обвиненията им голословни", коментира журналистът.

Нова телевизия, „Събуди се"

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Логичният въпрос е: след като никой от тях няма елементарна култура, трябва ли ни някой от тях, изобщо? Ако някой нещо спечели в боричкането какво ще получим? Идиот без елементарна култура. Е, това ли е наистина цветът на нацията?

23.03.2024 16:39:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.