• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

LG представя първите хотелски телевизори с APPLE AIRPLAY НА HITEC 2023

LG представя първите хотелски телевизори с APPLE AIRPLAY НА HITEC 2023
Посетителите се докоснаха до най-съвременните решения на LG за търговски дисплеи за стаи за гости, фоайета, ресторанти, конферентни зали и др.

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представя своите нови хотелски дисплеи в Торонто, Канада, миналата седмица на HITEC 2023, водещото световно изложение за технологии в хотелиерството. От Transparent OLED Signage и Micro LED дисплеи до интерактивни дигитални дъски и системи за управление на съдържанието - LG демонстрира широка гама от мощни технологии и приложения, предназначени да подобрят преживяването на гостите в хотелските стаи, фоайетата, конферентните зали и ресторантите.

LG въвежда първите в света търговски телевизори с поддръжка на технологията Apple AirPlay за хотели, предлагайки на гостите безпроблемен и сигурен начин за споделяне на съдържание от техния iPhone или iPad на телевизора в хотелската стая. Гостите на хотела ще свързват сигурно iPhone или iPad към смарт телевизора на LG в хотела, като просто сканират уникален QR код. Без да се налага да се помнят входни данни или пароли и без да се изтегля допълнително приложение, това ще бъде най-улесненият начин за хотела да даде възможност на гостите да имат достъп до личните си приложения и акаунти за забавление на големия екран в стаята си.

По-късно тази година хотелските управители ще могат да започнат да предлагат възможност за AirPlay на смарт телевизорите на LG в хотелите. Възможността за AirPlay ще бъде налична на смарт телевизорите на LG за хотели през 2023 г., както и на моделите от последните години.

Посетителите могат също така да видят как търговските решения за дисплеи на LG дават възможност за разнообразни изживявания и възможности за специфични ситуации в областта на хотелското обслужване. Започвайки от зоната на лобито, 65-инчов 4K дисплей показва как хотелите могат да интегрират платна за дигитално изкуство и съдържание на живо, осигурено от Blackdove и Apollo, абонаментна услуга за дигитално изкуство и партньор на LG. В непосредствена близост до него е разположено авангардният Transparent LED Film на LG, който може да се прилага върху стъклена повърхност, включително прозорци.

В зоната за рецепция всеки гост може да се запознае с "уау-фактора" и мощта на 136-инчовия LED дисплей "Всичко в едно" на LG с 1,5-милиметрова стъпка на пикселите - иновация, която включва вграден контролер, вграден високоговорител и допълнително подвижна подова стойка по избор. 55-инчовият LG Transparent OLED Signage - решение, което осигурява изключително качество на картината и висока степен на прозрачност, привлича посетителите на HITEC със завладяващо дигитално медийно изкуство.

В зоната за решения за заседателни зали посетителите имат възможност да разгледат дисплеите на LG за заседателни зали с разнообразни варианти, подходящи за помещения с различни размери и различни нужди на потребителите. Сред тях са впечатляваща гама от устройства, добре пригодени за използване в конферентни зали, включително 163-инчов LED дисплей All-in-One със стъпка на пиксела 1,8 мм, продукти от серията LG One: Quick и 43- и 55-инчови 4K UHD (3840 x 2160) екрани. Посетителите могат да разгледат и LG CreateBoard, 75-инчова интерактивна дигитална дъска, която се отличава с 40-точкова мултисензорна функционалност, 4K резолюция и удобно споделяне на екрана чрез приложението LG CreateBoard Share.

Следва Smart Room, която предлага поглед към дигиталните технологии в стаята, включително 55-инчов LG Smart TV, интелигентни щори и интелигентни светлини. Заедно с тях посетителите могат да се запознаят с Pro:Centric, решението на LG за управление на съдържанието в гостоприемни среди.

В зоната Suite Room е представен първокласният 97-инчов OLED дисплей на LG, а зоната Presidential Suite впечатлява със 136-инчовия LG MAGNIT със стъпка на пиксела 0,78 мм, който осигурява дълбоко черно, ярки цветове и невероятен контраст за поглъщащо зрително изживяване.

"Решенията на LG, представени на HITEC 2023, предлагат на хотелиерите редица възможности, които да отговарят на различни нужди и пространства", казва Пайк Ки-мун, старши вицепрезидент и ръководител на подразделението за информационни дисплеи на LG Electronics Business Solutions Company. "LG се ангажира да разработва иновативни решения за хотелски дисплеи в сътрудничество с професионални компании, с цел да осигури отлични развлекателни преживявания, които да накарат гостите да се чувстват като у дома си."

# # #


За LG Electronics, Inc.
LG Electronics е световен иноватор в технологичната и консуматорската електроника с присъствие в почти всяка държава и международен човешки ресурс от над 74 000 души. Четирите бизнес подразделения на LG - Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Vehicle component Solutions и Business Solutions - са с общ глобален приход от над 80 трилиона корейски вона през 2022 година. LG е водещ производител на потребителски и търговски продукти като телевизори, електродомакински уреди, климатична техника, монитори, роботи в сферата на услугите, автомобилни компоненти, както и висок клас брандове като LG SIGNATURE и LG ThinQ, познати по целия свят. За повече информация относно LG Electronics, моля, посетете www.LGnewsroom.com.

Контакти:

Simona Klimentova
Managing Director
Media Marks Agency

+359 887 939 599
simona@mediamarks.agency
7 Rezniovete Str.
1000 Sofia

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.