• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Как да постигнете ослепителна белота и перфектно оформени зъби

Как да постигнете ослепителна белота и перфектно оформени зъби

/КРОСС/ Колко често се усмихвате? Колко правилно са разположени вашите зъби? Колко е бял цветът им? Това са все въпроси, на които може и да не искате да отговаряте. В такъв случай може би страдате от някакъв недостатък. Свикнали сте с него и се примирявате с положението. Дори не се замисляте колко лесно може да превърнете негативните страни в позитивни качества. Подозирате ли, колко бързи, евтини и ефективни методи за решаване на всеки един проблем са на ваше разположение в днешното съвремие?

Естетична стоматология

Това е спасението за всеки непокорен зъб. Кабинетите за естетична стоматология се занимават изцяло с трансформирането на усмивките на своите пациенти. Дори и при сериозните случаи се наблюдава висок процент на успешни манипулации. Белите зъби тук са най-малкият проблем. Благодарение на различни по вид процедури, можете да си осигурите съвсем нова форма, която ще ви върне мечтаното самочувствие. Зъбите ви ще изглеждат абсолютно естествено и ако хората започнат да забелязват разликата, ще се дивят на разкрасения ви облик.

Оказва се, че холивудската усмивка не е толкова недостижима. Лошият вид на зъбите не означава непременно, че не сте полагали нужните грижи. Понякога това може да е предадено по наследство. Въпреки този факт, външният вид не бива да страда. До преди десетилетие, генът неминуемо е определял начинът, по който изглеждаме, поставяйки ни пред свършен факт. Сега, това положение на безизходица е останало в миналото. За наше щастие, технологиите с всеки изминал ден надхвърлят границите, до които сме достигнали. Това е начинът да извлечете максимална полза от живота и да му се радвате пълноценно.

Стресът в ежедневието

Неприятното състояние става все по-обичайно и често срещано. Води до появата на разнообразни и страховити последици. Не само здравословното състояние зависи от неговото ниво. От това страда и външният ни вид. Зъбите обикновено не остават пощадени.

Понякога се напрягаме излишно, без да знаем как да повлияем на един или друг аспект. Специалистите гледат различно на това. За тях нашите грандиозни проблеми са прости, като детска игра. И това е нормално. Свикнали да използват технологичния подем в професията си, те добре знаят колко лесно могат да бъдат поправени несъвършенствата.

Може би е дошъл моментът да го разберете и вие. Лесният и безобиден начин е консултацията. Това не е крайна стъпка. Винаги имате възможност за преосмисляне, но още след първата манипулация притесненията ви ще останат на заден план. Красотата и съвършенството могат да бъдат пристрастяващи.

Естетична стоматология от д-р Софиен Риахи - бели зъби и красива усмивка!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.