• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Airbus представя: iflyA380.com

Airbus представя: iflyA380.com

/КРОСС/Единствена по рода си платформа за резервации за най-емблематичния самолет в света: Airbus създаде асистента за онлайн резервации iflyA380.com, с цел да отведе планирането на пътувания една крачка напред. iflyA380.com е първата и единствена система за търсене на полети, която сортира резултатите по тип на самолета, като по този начин въвежда нова тенденция за диференциация на полетите с двуетажен А380. За първи път пътниците ще имат право да изберат А380 полет по тяхно желание. Те ще имат и  възможността да определят сами своето преживяване на борда - опция за по-широки седалки, ВИП обслужване, повече опции за забавление и като цяло по- комфортен полет.

iflyA380.com е полезен инструмент за всички туристически агенти, които искат да предложат на своите клиенти незабравимо пътуване: включването на А380 полети ще увеличи разнообразието на техните оферти за пътуване и ще създаде осезаемо предимство.

Относно iflyA380.com

Функция: На интернет страницата пътниците ще могат да търсят полети с A380, ще се информират относно всички възможни дестинации и отличителните услуги на борда, които се предлагат от авиокомпаниите в различните класи.

Лесна употреба: Потребителите избират начална точка, дестинация и дати на пътуване. Търсенето показва всички резултати с А380 самолети, като включва информация за компанията, цена и маршрут. След като изберат предпочитания от тях полет, потребителите биват пренасочени директно към страницата на конкретния превозвач, за да финализират своята резервацията. 

Относно А380

Любимецът на пътниците: Най-просторният самолет в света има доказана репутация сред пътниците. Според независимо проучване, 98% от всички, летели с А380, биха го препоръчали на техните семейства и приятели, а 60% са готови да направят допълнително усилие, за да летят с точно този тип самолет.*

До днес над 170 милиона пътници са летели с А380. С над 110 маршрута и 55 дестинации, А380 е награждаван в две поредни години от списание Global Traveller за най-добър тип въздухоплавателно средство.

Комфорт: A380 предлага повече лично пространство и най-широките седалки във всички класи, включително и в икономическата. Най-гладкият и тих полет предлага достъпен лукс и несравним комфорт във всяка една класа.

Незабравим самолет: Модерен подвиг на инженерството и дизайна - А380 е всеобщо признат еталон. Той осигурява на авиокомпаниите възможността да създадат забележителни бизнес и първа класа с удобства като душове, легла, барове и салони за отдих.

Факти

Полети с 13 водещи авиокомпании: Air France, Asiana Airlines, British Airways, China Southern Airlines, Emirates, Etihad Airways, Korean Air, Lufthansa, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Singapore Airlines, Thai Airways International

Обслужва 55 дестинации в 32 страни, включително най-посещаваните градове в света като Лондон, Париж, Дубай, Ню Йорк, Банкок, Сингапур, Куала Лумпур, Сидни и Шанхай. Пълен списък може да намерите на https://www.iflya380.com/a380-destinations.html

2000 полета на седмица, над 110 различни маршрута

По цял свят, на всеки 3 минути излита или каца самолет А380

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.