• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Brass Against ще забият в Terminal 1 тази събота

Brass Against ще забият в Terminal 1 тази събота

/КРОСС/ Броени дни остават до завръщането на Brass Against в България! След епичния концерт в началото на годината, брас бендът идва отново на 22 юни, за да зарадва феновете с голяма доза любими рок и метъл кавъри. В събота, на сцената в клуб „Терминал 1", ще видим всички членове на групата в компанията на магнетичната вокалистка Liza Colby, с която бандата започна второто си турне.

Бендът се превръща в YouTube сензация с песента Killing in the name на Rage Against The Machine. Оттогава милионите гледания на видеото се увеличават, а Brass Against пресъздава парчета буквално по поръчка, след като феновете им не спират да ги заливат с коментари и да споделят кои легендарни песни искат да чуят в брас вариант. Така десетки вечни рок и метъл парчета отново получават заслужено внимание, при това без групата да има претенция да надмине оригинала, а напротив - целта е да го съживи с нова сила.

На 22 юни ще чуем емблематичните кавъри на Rage Against The Machine, Tool, Audioslave и Black Sabbath, изсвирени от девет музиканти, а зад микрофона ще бъде джазменката и убийствен рок вокал Liza Colby. „Бомбата", която тиктака на сцената, когато се обединят китара, саксофон, барабани, тромпет и туба, както и различимият глас на Colby, ще накарат всеки да настръхне. Ядосани и вдъхновени, Brass Against отново ще наелектризират публиката и ще ѝ подарят шоу, което трудно може да бъде забравено.

Brass Against ще видим в следния състав: Liza Colby (вокал), Andrew Gutauskas (Баритон саксофон), Brad Hammonds (китара), Darius Christian (вокали/тромбон), Mazz Swift (вокали/цигулка), Mariel Bildsten (тромбон), Wayne Tucker и Oskar Stenmark (тромпет), Kenneth Bentley (туба) и Nathan Bell (барабани).

Билети за концерта можете да закупите от OMV и мрежата на Eventim на цена от 35 лв. На място цената ще бъде 45 лв. Повече информация за събитието може да намерите тук. Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а началото е предвидено за 22:00 ч.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.