• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Dell внася иновации в игрите за 10-тия годишен Gamescom

Dell внася иновации в игрите за 10-тия годишен Gamescom

/КРОСС/ Обобщение на новините:

Alienware Академия, безплатна онлайн платформа, която тренира въодушевени атлети в сферата на електронните спортове, ще стартира в бета версия

Alienware команден център ще бъде безплатен за всички Alienware периферни устройства на всички компютри от марката

Съвсем нови 24 и 27 инчови Dell Монитори за игра ще разширят гамата от продукти в портфолиото на Dell

Alienware Aurora и Area 51 са оборудвани с ново поколение графични процесори - NVIDIA® GeForce® RTX

Alienware 15 и 17 с външна клавиатура, състояща се от индивидуално LED осветление на всеки бутон

Пълна история:

                      

Най-добрите иновации на Gamescom за 2018 година можете да видите в Зала 8 на игралната зоната на Windows. Dell и Alienware ще учат ентусиасти на игрите как да играят като професионални шампиони в електронните спортове, с помощта на най-новите хардуери, софтуери и още много други инструменти, които да направят мечтите им реалност. По случай 10-тото издание на годишното събитие, Gamescom ще се превърне в най-грандиозното игрище от 22 до 25 август в Кьолн, Германия.

Dell затвърждава водещата си позиция в обществото на компютърните игри в Европа на най-голямото изложение за интерактивни игри и интерактивни забавления. От наскоро лансираните онлайн тренировки за електронни спортове с Alienware Академия, през новости в дисплеи и лаптопи на Alienware, до дебюта на мониторите за игра от Dell, които са направени, за да се харесат както на активни играчи, така и на хоби играчи.

„Gamescom ни предоставя възможността всяко лято да дойдем в Европа, където да представим най-новите си подобрения на над 350 000 посетители, ентусиасти в игрите,” казва Франк Азор, Вице-Президент и главен управител в Alienware, G серии и XPS. “Ние се гордеем, че можем да оправдаем очакванията тази година с множество нововъведения, включително нови технологии в нашите Alienware системи, помагайки на играчите да се състезават в най-добрата си форма.”

Alienware Академия – платформа за електронни спортове

За повече от 10 години, Dell и Alienware са изградили традиция в електронните спортове, включително с новите партньорства на Alienware с NBA и NBA 2K лига и с отбора си „Liquid“ за Тренировъчния отдел на Alienware в Лос Анджелис.

По време на Gamescom, посетителите ще могат да се потопят в дългоочакваната Alienware Академия, безплатна онлайн тренировъчна платформа, която да помогне на изпълнени с надежда атлети, да се научат да се състезават в света на електронните спортове като професионалисти. Водени от професионалистите на Отбор Liquid курсовете за Counter-Strike: Global Offensive учат механики, стратегии, които да подобрят игралното представяне чрез Tobii – технология за следене на погледа, топлинни карти, статистики и много други инструменти. Това помага въодушевени атлети да подобряват уменията си, да полагат повече усилия за постигане на целите си, да печелят практическа информация след урока и да оценят представянето си, спрямо останалите играчи в общността.

Alienware Команден център

В CES – Шоурум за клиентска електроника (от англ. Consumer Electronics Show) 2018, Alienware  представя и Alienware Команден център – „игрална начална страница“, която обединява системни настройки, съдържание и други функции. Вече достъпен, Alienware команден център е включен безплатно с всички периферни устройства на Alienware и може да се използва на всякакви компютърни системи, независимо от марката им. Предлагайки интегрирано табло за задачи, игрална библиотека, FX и функции за по-добро управление на капацитета на батерията, тази нова функция предлага бърз и лесен достъп до целия игрален каталог и възможност за детайлно настройване на всяка игрална единица.

Dell 24 и 27 инчови монитори

                                 

Със скорошното лансиране на G серията на Dell (семейство от четири игрални лаптопа), се появява ново предимство за компютърните играчи: чисто нови игрални монитори Dell. С 24 инча FHD и 27 инча QHD резолюция, бързо обновяване на страницата (144Hz за 24” и 155Hz за 27”) и невероятно скоростни - 1 милисекунди време за отговор по време на игра с минимум забиване, и двата предоставят плавно игрално преживяване, предлагат гъвкавост на играча, за да включва и изключва AMD FreeSync. Потребителите могат да индивидуализират до 3 акаунта и да избират предефинирани режими за най-добро персонализирано игрално преживяване. Яркото металическо синьо, вдъхновено от игрите, подчертава общия изглед на игралните компютри Dell за цялостна визия и игрално преживяване. По време на пробния период, Dell Premium Panel Exchange позволява безплатна смяна на панела, ако се намери дори и един по-ярък пиксел

Подобренията на Alienware Aurora и Area 51

Определеният тренировъчен компютър за Отбор Liquid - Alienware Aurora ще бъде достъпен с току-що обявения графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX 2070, 2080 и 2080 Ti. Като средна компютърна кутия, Aurora се е доказала като стожер при професионалните играчи, които имат нужда от високо представяне и възможност за постоянно подобряване. Новата Aurora е идеална за VR и 4K игри, а дори и до 12K игри с най-високите графични настройки.

Водещия Alienware игрален компютър – уникално проектирания Area-51, с емблематичното си трикрилно шаси – също ще бъде достъпен с новия графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX 2070, 2080 и 2080 Ti. Направен за ентусиасти в игрите, които искат по-добра игралност и представяне без накъсвания за последните VR, 4k и 8k игри, както и стрийминг, новият Area-51 е мощно чудовище с до 18-core Intel® процесори.

Alienware 15 и 17 игрални лаптопи

Alienware 15 и 17, абсолютните стожери в игралните лаптопи, сега включват LED осветление за всеки клавиш, за повече от 80 квадрилиона светлинни комбинации, безброй ефекти и режими. Подновената TactX клавиатура и n-key функция за натискане на множество бутони едновременно позволяват наличието на над 100 комбинации за максимално много действия в минута и е единствената клавиатура, която предлага едва 2.2мм път между клавишите, което позволява бързо преминаване от един клавиш на друг.

Dell и Alienware @ Gamescom

В Зала 8 на Игралната зона на Windows, Dell и Alienware ще представят новия Alienware и игрални продукти на Dell за европейския регион. Като допълнение, тази игрална технология ще предостави платформа за други партньори, включително Square Enix (Зала 9) и играта на Techland - Dying Light: Bad Blood (Зала 7), както и HiRez – инфлуенсърско събитие, отделно от изложението.

Достъпност:

· Alienware Команден център помощник за трети страни е достъпен още сега

· Alienware Академия започва бета версия този месец

· Alienware 15 и Alienware 17 с LED осветление на всеки бутон са достъпни сега на Dell.com от 21 август

· Dell монитори за игра 24“ и 27“ са достъпни сега на Dell.com от 21 август

· Alienware Aurora с графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX ще бъде достъпен за предварителна поръчка на Dell.com в началото на септември

· Alienware Area 51 с графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX ще бъде достъпна в началото на септември

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.