• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Новият ALIENWARE m15: страхотен дизайн, който съчетава мощност и мобилност в най-тънкия и лек 15” лаптоп!

Новият ALIENWARE m15: страхотен дизайн, който съчетава мощност и мобилност в най-тънкия и лек 15” лаптоп!

/КРОСС/ Не е лесно да създадеш продукт, който е едновременно изключително компактен, но и наистина функционален, затова Alienware  с гордост представя Alienware m15 с невероятен дизайн със сплав от магнезий за по-добра мощност и преносимост.

Той ще бъде наличен в Epic Silver и Nebula Red и ще позволи на геймърите да играят където и когато пожелаят без да правят компромис с качеството, с което са свикнали от Alienware. Без значение дали отивате в къщата на приятел, за да се изправите срещу опонентите в играта, следите любимия си турнир или играете от хотела по време на следващата си ваканция, едно е сигурно – компютърът ще ви предостави невероятно изживяване по време на игра.

Продажбите ще започнат на 25 октомври, а цената ще е от 1 299$, като ще се предлагат директно от Alienware.com, както и от търговските вериги. Важно е да се има предвид, че наличността в различните региони може да варира.

Alienware m15 е най-лекият и тънък 15“лаптоп от Alienware и най-доброто решение за геймъри, за които са приоритетни теглото и размерите за по-голяма портативност. Той е поредната допълнение към непрестанно растящото и награждавано портфолио свързано със системите за игри. В съответствие с непрекъснато променящия се начин на живот на хората от gaming обществото, Alienware има 22-годишна история свързана с проектирането на висококачествени монитори, лаптопи и други устройства. Както Alienware, така и Dell споделят своята обвързаност спрямо иновациите задвижвани от нуждите на обществото и потребителите.

Направихме ли компромис спрямо изпълнението и качеството като направихме m15 по-тънък и лек? Ако вече познавате Alienware няма нужда да питате. Насочени към качеството, изпълнението и максималната мобилност, нашите екипи от дизайнери и инженери работиха неуморно, за да комбинират всичко това в размери приблизително от 14.3”  до 10.8”, по-малко от .83” от предната до задната част в тегло малко над 2 кг.

Неговият елегантен дизайн е снабден с тясна странична рамка, за да увеличи екранното пространство и още една новост – цифрова клавиатура на лаптопа sub-17” Alienware. Новата Alienware mSeries клавиатура дори разполага с 1,4 мм key travel, anti-ghosting keys и четири Alien-FX зони, които да осветяват стаята по време на игра като поддържат и светлинните ефекти при реакции на повече от 150 вида игри. 

Alienware m15 разполага с 8-мо поколение Intel процесор, NVIDIA GeForce GTX 1060 OC и 1070 Max-Q графични карти с възможности за виртуална реалност и много повече, с допълнителна поддръжка на Alienware Graphics Amplifier. Разбира се, идва и нещо, което всички очакват – нашата Alienware Command Center технология с AlienFX и RGB осветление около 6 уникални зони, Alienware Cryo-Tech 2.0 за по-добро управление и 17-часов живот на батерията с капацитет 90Whr. Това е една ефикасна игрална машина.

Играта започва! По всяко време! Навсякъде!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.