• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Фондация "Христо Гешов" помага на дете в крайна нужда

Фондация "Христо Гешов" помага на дете в крайна нужда

София /КРОСС/ Фондация „Христо Гешов" стартира нова инициатива от понеделник. Идеята на организацията е освен с превенция срещу хепатит да помага на максимален брой хора изпаднали в крайна нужда.
Такава е историята на 12-та Анастасия и майка и Милка от морския град Царево. Анастасия се ражда с деформация на ушите и с много намален слух. С майка си живеят във фургон в бургаския град, а наскоро майката е била съкратена от работа - разказаха от организацията.

„Тази история ме грабна веднага, която ми я разказа мой facebook приятел. Той ми раказа за случая на Анастасия, за подигравките от връстниците и , за безисходицата в която е изпаднала майка и и ред други неща. В писмото си той беше приложил и стара епикриза на момиченце и нейни снимки.
Реших, че ние като организация веднага можем да застанем зад тази кауза, защото не коства кой знае какви усилия и можем да подадем ръка на тази смела жена решила да отгледа детето си сама. Още в понеделник ще се свържем с Община Царево, които съм сигурен на драго сърце ще ни приемат и ще намерим решение за безработната Милка. В същия този ден ще успеем и да се срещнем с един от най - добрите лекари в страната ни, който да прегледа малката госпожица и да определим ден и час за операция и живот и здраве през новата учебна година Анастасия да бъде с високо вдигната глава. Приканвам всички българи и мили хора да помогнем заедно на тази смела българка, която въпреки трудностите не се е отказала и е отгледала дъщеричката си. Нека и помогнем финансово за да може да не лишава себе си и рожбата си от нищо. Сигурен съм, че всеки от вас може да отдели от бюджета си и да дари пари за Анастасия . Сега в тези времена, в които всеки иска да управлява мисля, че е време политическите организации и партии да помислят за тези хора, които са изпаднали в крайна нужда. Сигурен съм, че бихме срещнали разбиране и от тяхна страна", каза Христо Гешов.

Всеки от вас, който би желал да помогне на Анастасия отново да чува и да претърпи козметична операция на ушите, както и да помогне финансово на семейството докато майката започне работа може да го направи на посочената банкова сметка :

 

IBAN: BG 82UBBS80021021332540

BIC: UBBSBGSF

Титуляр : Милка Иванова Христова

Банка ОББ АД

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.