• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Дженифър Анистън и женската сила

Дженифър Анистън и женската сила

/КРОСС/ Силата на жените“ е темата на новия брой на списание Variety, а от корицата му, наред с други любими лица, ни гледа една от най-усмихнатите, силни и успели жени – Дженифър Анистън.

Причините именно тя да бъде едно от лицата са много. Анистън винаги е отстоявала себе си, без да позволява на социалните конструкти да контролират живота й и да й поставят граници. Актрисата неведнъж е нападана за това, че няма деца, както и че браковете й не продължават дълго.

Хората смятат, че ако не съм майка, не съм пълноценна. Но не е така. Не всички трябва да имат деца. Може би съм на този свят, за да допринеса с друго, а не с възпроизводството си. Една жена може да бъде успешна и щастлива, дори и ако няма късмета да бъде майка или съпруга“, заяви неотдавна Дженифър в интервю за Huffington Post.

За сметка на това обаче Анистън помага на много деца, които наистина имат нужда от нейната помощ. Това е и основната тема, за която актрисата говори в новия брой на Variety. Дженифър работи с St. Jude Children’s Hospital – педиатрична болница в Мемфис, Тенеси, която предоставя безплатна медицинска помощ на деца с рак и други животозастрашаващи болести.

Като популярно лице, Анистън помага много за даренията, от които се нуждае лечебното заведение, за да може да лекува децата. Отделно актрисата прекарва много време с малките пациенти, за да им вдъхне кураж и да помогне с каквото може. „Наех се да правя всичко, което е необходимо, за да допринеса максимално с каквото мога. Започнах да се срещам с децата и мога да кажа, че те са просто едни малки герои, малки чудеса. Нямате представа какво е да ги видиш, колко е трудно да приемеш, че тези деца преминават през нещо, което никога не трябва да е на плещите на едно дете, което трябва да има съвсем други грижи“, споделя Дженифър.

Актрисата поддържа контакт и с много от семействата на децата. „Повечето семейства идват от места с ограничени възможности, нямат финансовите средства, на които се радват други. Затова знам, че това е една значима, прекрасна кауза, в която мога наистина да допринеса.“

Това са дейностите, на които в момента Дженифър Анистън посвещава времето си. Съвсем скоро очакваме да я видим в новия сериал The Morning Show, където ще си партнира с Рийз Уидърспун. Затова не е чудно, че на въпроси като: „Излизаш ли по срещи“, Анистън отговаря„Не, нямам никакво време за това.“

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.