• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Още не се знае кой е застрелял мъжа във Виноградец

Още не се знае кой е застрелял мъжа във Виноградец

/КРОСС/ Все още не е изготвена назначената от прокуратурата експертиза, която ще установи кой е стрелял. Това заяви пред Нова телевизия говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова във връзка със случая във Виноградец.

Припомняме, на 1 септември при празнуване на рожден ден на 6-годишно дете във Виноградец с пистолета на бившия председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков бе застрелян собственикът на заведението.

"Не разполагаме с всички доказателства, за да се направи извод кой е извършител", заяви Арнаудова. "Това кой точно е стрелял ще бъде установено в рамките на разследването, увери тя. Показанията на 6-годишното дете са едно от доказателствата".

По повод стрелбата в Костенец от 7 септември, при която бе убит 67-годишен мъж, Арнаудова каза, че в рамките на днешния ден прокуратурата ще повдигне обвинение и ще постанови задържането на извършителя. Оръжието на убийството е газов пистолет, който е преработен в боен, уточни Арнаудова.

Към този момент все още не е ясно защо 11-годишното дете в Стрелча е решило да сложи край на живота си, допълни говорителят на главния прокурор за третия трагичен случай от последната седмица.

По разпореждане на главния прокурор за Стрелча са заминали 4 психолози от Института по психология на МВР и 2 прокурори от ВКС, за да се подпомогне разследването. Създадена е организация за разпитване на децата в присъствието на психолози.

"Създадена е организация и за бързо изследване на социалните контакти на детето в социалните мрежи и чрез телефона му и чрез компютъра му", уточни Арнаудова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Убиецът се знае! До сега трябваше да е в затвора за 20 години!

08.09.2017 12:15:45

Анонимен

Stiga gluposti! Chovekat e ubit pred ochite na 50 dusu gosti na kupona,

08.09.2017 09:42:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.