• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Изваяно тяло за летния сезон с Avon Solutions

Изваяно тяло за летния сезон с Avon Solutions

/КРОСС/ Дойде моментът за подготовка на тялото за летния сезон! Avon ви помага в тази задача като представя своята обновена серия за изваяна фигура и борба с целулита - Solutions.

Безспорният хит от серията са антицелулитният лосион Cellu Break 5D и антицелулитният гел със затоплящ ефект Thermal Tone, които осигуряват видими и трайни резултати.

Вдъхновен от иновативната мезотерапия, лосионът Cellu Break 5D намалява целулита само за 4 седмици, като заедно с това стяга кожата и предотвратява образуването на нов. Благодарение на своя комплекс multiactive, продуктът спомамага за горенето на мазнините и изчезването на следите от стрии до 3 пъти по-бързо.
Професионалният фитнес инструктур Христиана Парова препоръчва употребата на Cellu Break 5D да бъде съчетана с подходящите физически упражнения и внимателно подбрано хранително меню. Специално за Avon тя разработи серия от антицелулитни упражнения и прецизен хранителен режим, който могат да бъдат следвани от всички дами и ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Avon.

За видимо по-слаб силует се грижи антицелулитният гел със затоплящ ефект Thermal Tone. Вдъхновен от модерната липосукция и благодарение на комплекс Avdanced L-Cernitine Termaburn, той стимулира клетъчния метаболизъм, което осигурява изваяна фигура, красиво очертани бедра и дълготрайни резултати за по-малко от 4 седмици.

В допълнение към постигането на перфектната фигура за летния сезон, Avon не забравя и красивото деколте. Стягащият крем за контуриране на бюста възстановява стегнатия вид на кожата и намалява видимостта на бръчките в зоната на деколетето, което води до постигане на резултити като след професионален лифтинг.

Повече информация за продуктите може да откриете на www.avon.bg или при най-близкия представител.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.