• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Живей красиво с новите аромати Avon Life за Нея и Него, създадени от Кензо Такада

Живей красиво с новите аромати Avon Life за Нея и Него, създадени от Кензо Такада

/КРОСС/ Есента започва по-цветно отколкото някога сме си представяли! И модните, и козметичните фенове се обединяват във вълнението си от горещата колаборация между Avon и Кензо Такада. В началото на годината компанията с над 130 годишен опит в козметичния бранш обяви глобалното си партньорство със световно известния дизайнер, а от края на месец септември новите аромати Avon Life вече са на пазара. Създадените от г-н Такада аромати са вдъхновени от философията му „Живей красиво!"

Вдъхновяващият дамски парфюм и тоалетната вода за мъже са истинско отражение на креативността и енергията на световноизвестния моден дизайнер и дизайнер на аромати. И двата аромата си делят обща звездна съставка - виолетката - гордост както на Египет, така и на Франция. Именно тази хармония между изтока и запада прави ароматите толкова изтънчени и многопластови.
"Исках в колаборацията си с Avon да създам аромат, с който жените и мъжете от всяка част на света могат да се идентифицират. Най-голямата радост за мен е превръщането на креативното вдъхновение в красива реалност. Работата ми с Avon ми позволи да направя точно това - срещнах се с много невероятни парфюмеристи, с които заедно създадохме аромат, отражение на желанието ни да живеем красиво. Ароматите носят красота и позитивност и са изпълнени с великолепието на природния свят.", споделя за вдъхновението си г-н Такада.
Дамският парфюм грабва вниманието ни още от разкриващите го освежаващи нотки на водна лилия и червена ябълка, които се преливат в цветното сърце, напомнящо нежен букет от виолетки, венчелистчета, бял божур и сакура, носещи усещането за сила и смелост. За финал остава спомена за божествен ирис и пачули.
За да се допълват перфектно, мъжкият аромат се разкрива с комбинация от кипарис, хвойна и черен пипер, но сърцевината остава обагрена от виолетовите листчета.
„Щастлива съм, че за поредна година Avon е лидер в категория „Аромати". За нас това показва не само качеството на ароматите, които предлагаме, но и е знак за голямото доверие, което сме изградили у потребителите си. Доверие, което се основава на усилията на екипа ни и на нашите партньори през годините. Въпреки това обаче винаги се стремим към нови върхове. Затова това тримесечие се насочваме към луксозен клас аромати в партньорството си с Кензо Такада. Резултатът е Avon Life, с който заедно празнуваме живота.", споделя Асел Седикулова, Маркетин мениджър в Avon за регион Балкани.


Признат от световната модна сцена като един от водещите дизайнери, Кензо Такада основава луксозната си модна къща още през 1970 г. в Париж. Така компанията му се превръща в първия първокласен моден бранд, открит от японец в Париж. Дизайнерът е известен не само с иновативния си стил, но и с изключително популярните си аромати, които съчетават в себе си ухания както от Изтока, така и от Запада.

Avon Life за Нея:
Свеж и изпълнен с енергия, парфюмът деликатно разкрива множеството си от женствени флорални нотки с основа бял чай, за да създаде усещане едновременно за свежест и чистота. Звездната съставка е неповторимата виолетка, която добавя елегантност и изтънченост на парфюма. Водната лилия и сакурата балансират аромата за топъл и чувствен завършек, който трае през целия ден.

• Топ нотки: Водна лилия, бял чай, червена ябълка
• Средни нотки: Виолетка, бял божур, сакура
• Основни нотки: Ирис, хибискус, пачули
Avon Life за Него:
Модерният и все пак уникален мъжествен аромат е съставен от изключителен букет аромати и подправки. Смели нотки на черен пипер и хвойна отварят аромата преди да разкрият сърцето - виолетка, здравец и анасон. Основата е от кедър за финален щрих.

• Топ нотки: Черен пипер, хвойна, кипарис
• Средни нотки: Виолетови венчелистчета, здравец, анасон
• Основни нотки: Кедър, мускус, перуника
Дамският парфюм и тоалетна вода за мъже могат да бъдат поръчани на Представител или на www.avon.bg от кампания 15.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.