• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Черен ден на пътя в Бургаско (обновена)

Черен ден на пътя в Бургаско (обновена)

/КРОСС/ Черна събота на пътя в Бургаско. Шестима души загинаха вследствие на двата инцидента, които са станали днес (събота, 24 юни), а към тях се прибавя и още един починал в петък, за когото бе съобщено от МВР ден по-късно.

Най-тежкият инцидент стана около 14 часа на пътя между Бургас и кв."Ветрен" и след него загиват петима души, всички възрастни хора. 

Лек автгомобил „Фиат Пунто", с бургаска регистрация, управляван от 68-годишна жена, навлиза в насрещната пътна лента, по която пътуват автомобили от Бургас в посока София (вероятно навлизането е осъществено при вход за кв. „Ветрен" непосредствено до края на автомагистрала „Тракия"), като допуска челен сблъсък с „Рено Сценик", със софийска регистрация, управляван от 46-годишния В.А. от София.

Вследствие на инцидента е засегнат и още един лек автомобил - „Опел Корса", с кърджалийска регистрация, управляван от 42-годишния Я.С.

С „Фиат"-а се придвижвали две жени - на 74 и 62 години и двама мъже - на 87 и 78 години, които заедно с 68-годишната водачка загубили живота си (четирима от тях починали на място, а една от жените починала впоследствие в болницата от нараняванията си). Водачът на лекия автомобил. „Рено" - В.А. е откаран и настанен за лечение в отделение „Реанимация" на болница „Бургасмед" с повърхностна травма на главата, травматичен шок и фрактура на левия крак (в областта на капачката на коляното и бедрото). Движението в пътната отсечка продължава да е затруднено, като трафика се отбива през надлез „Джъмбо" в посока „ЛУКОЙЛ", с. Свобода, Камено и автомагистрала „Тракия".

Малко по-рано, между село Звездец - Малко Търново, в посока Бургас моторист се е блъснал в лек автомобил. На път за болницата мотористът е починал. В условията на десен завой, мотоциклетистът се удря челно в лек автомобил с чуждестранна регистрация, пътуващ към Бургас, като от удара отскача и се блъска във втори лек автомобил. 

В петък е открито тялото и на още един водач на мотоциклет на пътя между Поморие и Ахелой. В района на „Солниците", случайно минаващ помориец забелязал в канавката мотоциклет и тяло на човек. Установено е, че трупът е на 22-годишния Д.Ц. от Поморие, а мотоциклета е - „Хонда CB 600 F", с бургаска регистрация, закупен от Д.Ц. на 26.05.т.г. с договор за покупко-продажба, но непрехвърлен в законовия срок. Датата, часа и причините за настъпилия тежък пътен инцидент са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Оправете си заглавието, че ставате смешни!!!

24.06.2017 22:27:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.