• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Renault Trezor бе определен за най-красив концептуален автомобил във Вила Д'есте

Renault Trezor бе определен за най-красив концептуален автомобил във Вила Д'есте

/КРОСС/ Renault TREZOR е електрическа концепция, която е олицетворение на стилистичните решения и технологии, които ще се появят в бъдещите модели на Renault

Журито на Конкурса за елегантност във Вила д'Есте (Concorso d'Eleganza Villa d'Este) връчи наградата за най-красив концептуален автомобил на годината на Лоренс ван ден Акер, старши вицепрезидент Корпоративен дизайн на Groupe Renault. Преди това TREZOR спечели отличието „Концептуален автомобил на годината" на Международния автомобилен фестивал в Париж, както и „Концептуален автомобил на годината" на Наградите за автомобилен дизайн в Женева, жури на които бяха част от най-добрите автомобилни дизайнери в света.
Престижният Конкурс за елегантност във Вила д‘Есте се провежда от 1929 на брега на езерото Комо в Италия. Годишното събитие привлича автомобилни ентусиасти и колекционери от целия свят, които се събират да оценят автомобила като безценно и непреходно произведение на изкуството.

За да влезе в категорията на прототипите и концепциите, TREZOR трябваше да покрие набор от строги критерии за подбор като работещ концептуален автомобил с високо качество и оригинален стил. TREZOR отговори на всички изисквания. Концептуалният автомобил демонстрира дизайнерски елементи, които ще видим в бъдещите модели на Renault, и се задвижва от изцяло електрически мотор, дошъл от света на Формула Е. Максималната му мощност е 260kW (350 к.с.), а максималният въртящ момент е 380 Нм.

Стефан Жанин, директор Дизайн концептуални автомобили в Renault, коментира: "Тази награда свидетелства за добрата преценка на големите автомобилни колекционери, които гледат на автомобилите като на произведения на изкуството. Тя е признание за работата на нашите дизайнери, които бяха част от този фантастичен проект."

Аутопрес

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.