• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Дано мини електромобилите дойдат и във вашия град

Дано мини електромобилите дойдат и във вашия град

/КРОСС/ Много хора се чудят каква кола да си купят. Ами не му мислете много... Купете си новия модел M2 на компанията Sunshine. Онзи ден попаднах на статия в БЛИЦ за нея и се поинтересувах за това каква е колата и дали си заслужава?!

 

 

Това е двуместен автомобил пригоден идеално за градски условия. Може да изминете максимум 130 км с едно зареждане, а максималната му скорост е 80 км/ч. Изчислено е, че разходът му е около 1 лв. за 100 км., което е около около 1 ст. за изминат цял един километър. При стандартните малки градски коли, ползващи петролни продукти, разходът е между 7 и 10 лв. за 100 км., което означава, че за една година, ако ходиш на работа с него, ще спестиш около 2000 лв. за гориво и милиони вредни емисии от газове за природата. Да не говорим, че и множество безплатни зарядни станции в мрежата на бензиностанции ЕКО, ОМВ, магазини Кауфланд, Метро, Лидл, Мол Парадайз и много други търговски вериги, бензиностанции и молове. Автомобилът позволява и възможността да се зарежда и при домашни условия от електрическата мрежа. Електромобилите могат да се зареждат и чрез соларен панел. Презареждането му трае между 6 и 8 часа. Гаранцията на батерията е 2 години.

 

 

Като сме тръгнали да спестяваме...

Нека ви споделя, че собствениците на такъв автомобил не дължат местни данъци и такси, а също така и не плащат за „Синя" или „Зелена зона". Напоследък всички се оплакваме от липсата на места за паркиране и за огромните суми, които ни се налага да плащаме всеки месец, защото сме имали работа в централните части на града. Със Sunshune M2 пестите и от това, защото имате право да не заплащате за тези „удоволствия" в безгранично претъпкания център, което ви спестява излишни главоболия. Паркирането в сърцето на града с този автомобил е изключително лесно, защото притежава камера за задно виждане и парктроник, а и с оглед на размерите му: 2830x1500x1565 мм винаги се намира място за него. Тежи около 650 кг, а може да „носи на плещите си" до 300 кг.

 

 

Този автомобил е изключително лесен и изгоден за поддръжка, изчислено е, че консумативите и ремонтите по него са с около 10 пъти изгодни, отколкото при автомобилите с двигатели с вътрешно горене.

 

 

Sunshine M2 е изключително тих, каквито са повечето електрически автомобили. Притежава климатроник, помислено е и за летните знойни дни и за това жегата да не ви разтопи или студът да не ви превърне в ледена шушулка. Създателите на автомобила са се погрижили за удобството на шофьора и пътниците. Има вградени навигация, блутуут за телефон и още редица екстри.

 

 

Остава само да ми се доверите, да си го купите и да се насладите на лекотата при придвижването във вашия град.

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Франки

Много готинА

18.12.2021 16:45:01

Tuba

Направете ги по 5000 лв. и ще си купим.

30.04.2020 14:38:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.