• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Анна Баракова: Хората ме познават и уважават. Но хората: Не я познаваме

Анна Баракова: Хората ме познават и уважават. Но хората: Не я познаваме

/КРОСС/Анна Баракова не иска да се откаже от депутатското място. Тя твърди, че не е избрана по някаква случайност, заради съвпадението на номера на преференцията и на бюлетината, а че хората я познават и я уважават. Дори си правила експерименти като си оставяла чантата в училището, където преподава, в квартал „Столипиново", и апартамента отключен. по думите никой не й е пипнал нещата. така Баракова обяснява авторитета си. Репортерска проверка на Нова тв обаче показа, че противно на тезата на бъдещата депутатка никой от квартала не познава дамата. Едни бяха категорични, че никога не са я виждали в междублоковите пространства, други я оприличиха на фризьорката от кварталния салон (и може би с право, защото тя твърди, че сама си боядисва косата и си прави прическата), трети си мислят, че е жената на Бареков, а четвърти я объркаха с... Мая Манолова от БСП.

Оказа се, че и дори и на хората от квартала, където й е работата, Баракова не е особено позната. Единствена я разпозна продавачката на закуски в училището, в което Баракова преподава. По думите й, учителката по биология на сина й била много добра жена. И баницата щяла да е по-евтина за нея.

"Искам да помоля това момиче, Анна Баракова, която не познавам лично, да прекрати медийния цирк със себе си и с моята партия и да напусне парламента, където не й е мястото" - заяви преди дни Николай Бареков. "Очевидно няма кой да й каже, че отношението към нея в България е подигравателно и унизително, като към човек, който не е на себе си", допълни той. 

От Градското ръководство на ПП „България без цензура" - Пловдив заявиха: С отвращение наблюдаваме изявите на Анна Баракова, подаваме оставка. "Г-ца Баракова демонстрира войнстваща некомпетентност за функциите на институциите, българската памет и история и категорично отказва да осъзнае личната си отговорност като депутат в 43-тото Народно събрание", посочиха от партийната организация в отворено писмо вчера. "Г-ца Баракова беше включена в листата на ББЦ - Пловдив заради позицията й на председател на „Евромайки" в район „Източен" в Пловдив, където бе посочена от бившия председател на организацията Калина Крумова. За нея се застъпи и даде гаранция и зам.-председателят на областната структура Дяко Дяков. Към настоящия момент определяме това действие като груба грешка, която е продиктувана единствено от желанието ни представителите на ББЦ в парламента да бъдат излъчени от членовете на структурите в партията ни, а не от кабинетите на ръководството", обясниха още от ББЦ- Пловдив.

Тъжно и жалко. - Така социологът Кольо Колев квалифицира днес в студиото на Нова телевизия случая "Анна Баракова".

Причината за тази ситуация е и в избирателя, и в човека, който е избран по този начин, и в хората, които не са си направили поуката от феномена 15/15.

Според журналиста Иво Иднжев вина си носи и Николай Бареков, който я е включил в листата на партията си. 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Всички ме познават и ме поибават!

20.10.2014 18:16:08

Анонимен

Всички ме познават и ме поибават!

20.10.2014 18:15:29

Анонимен

Е, и с какво това момиче, вероятно наистина некомпетентно, се отличава от останалите депутати, които освен некомпетентни, в повечето случаи вече са дискредитирани. Тъжната истина е, че или нямаме народни представители или, ако тези палячовци са такива, то нямаме читав народ. Сами си изберете. А самият Бареков е пълен нещастник и е нескромно да дава оценки.

20.10.2014 10:53:18

Анонимен

Баракова прилича на жриците от магистралите. Там и е мястото.

20.10.2014 10:23:27

Анонимен

Баракова прилича на жриците от магистралите. Там и е мястото.

20.10.2014 10:21:38

Анонимен

Избраха я по погрешка и горката взема, че си повярва. Как може да има подобни хора в училищата, да не говорим за парламента?

20.10.2014 09:57:05

Анонимен

Видяха се празните претенции на тази жена. Явно не съзнава как се излага за едно депутатско място, което тя не е спечелила.

20.10.2014 09:27:58

Анонимен

да научи закона тая женица

20.10.2014 08:57:03

Анонимен21

Сдухана работа!Познавали я!!Тази съвсем неадекватна ще излезе!!

20.10.2014 08:57:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.