• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Бареков се разведе тайно

Бареков се разведе тайно

/КРОСС/ Николай Бареков вече не е женен, научи от свои източници „Мироглед". Той се е развел тайно по взаимно съгласие със съпругата си Евгения в Брезнишкия районен съд. Решението на местните магистрати е от 30 юли тази година.
Каква е причината Бареков да се развежда в Брезник не е ясно. Предполага се, че целта му е била раздялата да остане тайна. Разводът между него и Евгения обаче идва няколко дни след като на бял свят се появил вторият син на лидера на ББЦ Александър, който е плод на любовта му с Мария Календерска.
Николай Бареков и Евгения вдигнаха сватба през 2008-ма година. Пищната церемония бе в Пловдив. 2 години по-рано, новоизгрелият политик се венча с половинката си пред общината, а после повтори ритуала в църква. На подписа му кумуваше лично Бойко Борисов.
От любовта на Николай и Евгения още преди сватбата се роди Николай младши. След няколко месеца брачно щастие обаче семейството на Бареков започна да се разпада. В жълтите издания се появи информация, че съпругата му Евгения вече не крие, че отношенията им с устатия журналист са много лоши. Причината за кризата в брака им били зачестилите кръшкания на Бареков с манекенки и фолк певици. Наследничката на заможен пловдивски род, Евгения свалила всички снимки със съпруга й от профила си във Фейсбук. Дори премахнала статуса „Омъжена".
От края на юли Бареков вече е напълно свободен. Засега обаче няма индикации за сключване на нов брак между него и майката на второто му дете Мария Календерска.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.