• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Бареков иска четири мандата от Югозапада

Бареков иска четири мандата от Югозапада

/КРОСС/ Два мандата от Благоевград, един от Кюстендил и един от Перник. Така лидерът на лидерът на "България без цензура" Николай Бареков формулира целите на партията по време на среща с областните и общинските ръководства на ББЦ от Югозападна България.
Това, според Бареков, е програма минимум. В Благоевградска област резултатът, който ББЦ постигна по време на последните европейски избори беше най-добър. "Това не се дължи толкова на сътрудничеството с ВМРО, а на факта, че тук хората са по-серт и искат промяна. Много добър резултат постигнахме и в Северозападна България, но там причината е в беднотията в регионат, посочи лидерът на ББЦ.
Формацията ще започне кампанията си малко по-рано, обяви той. Нейното начало реално ще даде конгресът на партията във Варна. След това ББЦ ще продължи с посещения в отделните региони.
Според последни социологически изследвания, цитирани от Бареков, четири формации имат шансове за влизане в следващия парламент - ГЕРБ, БСП, ДПС и ББЦ. На ръба са Реформаторският блок, но заради липсата на финанси и невъзможност да си направят кампания, влизането им става невъзможно, а останалите формации са под чертата. Най-важното, според него, е че ББЦ е единствената партия, която е алтернатива на статуквото. "Освен нас други няма", заключи лидерът на ББЦ. В страната има отрезвяване, каза още Бареков. Доказателство за това, е че само 21 партии и коалиции са изявили желание да се явят във вота.
Имайте доверие в мен и в себе си, каза лидерът на ББЦ. "Знайте, че мачът не свършва на 5-ти октомври. След тази дата нещата за ББЦ тепърва ще предстоят", каза Бареков.
В момента работи група, която прави програмата на партията. Тя ще бъде представена на конгреса във Варна в края на месеца. В понеделник тя ще се представи за одобрение и от коалиционния съвет.
Лидерът на ББЦ Николай Бареков отрече информациите, че областният председател на формацията
Рашко Динков е напуснал партията. Това не отговаря на истината, категоричен беше той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Успех на изборите! Ще ви подкрепя!

21.08.2014 22:47:22

Анонимен

То хубаво, ама целта е ненужно занижена. Би трябвало повече да иска

21.08.2014 22:43:02

Анонимен

Ще гласувам за ББЦ, те са алтернативата.

21.08.2014 22:35:32

Анонимен

Успех на изборите!

21.08.2014 22:35:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.