• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Историите се превръщат в легенда – 14-ти Jim Beam Турнир по Генерал

Историите се превръщат в легенда – 14-ти Jim Beam Турнир по Генерал
И тази година приятелите на бърбъна и играта Генерал ще се съберат на 19-ти ноември за един истински празник на доброто настроение

/КРОСС/ Турнирът по Генерал на Jim Beam е легенда. В последните четиринадесет години датата 19 ноември означава само едно - празник на истинския бърбън, играта Генерал и доброто настроение, в компанията на семейството на Jim Beam. Традицията ще бъде спазена и тази година, а срещата остава точно на 19-ти, в Jim Beam Club, където ще са най-популярните лица на България.

„За четиринадесет години Jim Beam Турнирът по Генерал се превърна от специално събитие в истинска легенда, благодарение на верните ни приятели, които имахме щастието да срещнем по този хубав повод. Турнирът по Генерал е празник за всички нас", споделят организаторите от Максиъм България.

Сред приятелите на Jim Beam, които ще участват в Турнира тази година са победителят от миналата година Владо Вишански, както и предишните носители на титлата Генерал - Ники Кънчев, Велизар Соколов - Заки и Владимир Ампов - Графа. Звездният Турнир ще бъде изпъстрен и с участието на Ваня Щерева, Диана Любенова, Стефан Щерев, Китодар Тодоров, Рут Колева, Сантра, Михаела Филева, Яна Грудева, Луиза Григорова, Нора Шопова и още много други любими лица.

Отборите тази година ще са 10, а към надпреварата ще се включат с отбор и опитните играчи от онлайн Турнира по Генерал на Jim Beam, който се провежда в момента. Разбира се, при отборите ще има и специално място, отредено на медиите, за да стане надпреварата още по-оспорвана. Битката ще се проведе в 2 кръга, в които ще участват 10-те отбора с по 4-ма играчи. Състезанието ще излъчи трима победители, които ще бъдат удостоени с титлата Jim Beam Генерал и ще получат специална награда - Jim Beam всеки месец, в продължение на една година.

В духа на 14-тия Jim Beam Турнир по Генерал освен легендарни участници ще има и легендарни бърбъни. Гостите на събитието ще имат възможността да опитат small batch бърбъните от портфолиото на Bourbon Legends - Knob Creek, Basil Hayden's, Booker's и Baker's. Всички те са ултра примиъм бърбъни с комплексен вкус и аромат, ръчно произведени в малки партиди по уникални рецепти, някои датиращи от преди два века.

Талантливият DJ Borche ще се грижи за музикалното настроение по време на Турнира, а балет Secret Garden ще изпълнят част от своето dance-fashion шоу с танци, костюми и светлини. Всички гости ще могат да се насладят и на кадифения глас на водещата Ива Дойчинова, в съпровод от още двама специални водещи - Милослав Хугасян - Хуг и Владимир Николов от Максиъм България, които през годините превърнаха Jim Beam Турнира по Генерал в това, което е днес - една бърбън легенда.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.