• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Роботът Санбот откри Десетото юбилейно игрално изложение BEGE Expo

Роботът Санбот откри Десетото юбилейно игрално изложение BEGE Expo

/КРОСС/ Десетото юбилейно издание на най-голямото изложение на игралната индустрия в Източна Европа - BEGE Expo, отвори врати в Интер Експо Център и беше открито от председателя на Държавната комисия по хазарт Огнемир Митев, председателя УС на Българската Търговска Асоциация на Производителите и Организаторите от Игралната Индустрия - БТАПОИИ Ангел Ирибозов. Компания им правеше роботът Санбот, който прикова вниманието със закачлива приветствена реч на английски език и помогна с прерязването на лентата.

"BEGE Expo е събитие с традиции, което всяка година събира професионалисти и експерти от развлекателната и игралната индустрия по света, за да обменят информация по актуални въпроси за развитието на браншовете. То задава посоки и отваря нови хоризонти пред бизнеса в ерата на онлайн услугите и мобилните технологии", каза г-н Митев при откриването. Ангел Иробозов обясни, че за десета поредна година изложението дава възможност за създаване на ползотворни контакти и партньорства, както и за обмяна на ценен опит и полезни практически модели на работа. "Смело навлизаме във втората декада от нашето развитие, която ще е още по-успешна от първата", каза още Ирибозов.

Навръх юбилея, изложението BEGE Expo предизвика рекорден интерес. Над 4000 представители на индустрията от над 20 държави и посетители ще станат свидетели на последните технологични новости, които предлагат производители и доставчици на игрално оборудване. Изложителите са над 80 компании от 20 държави. Сред изложителите са Евро Геймс Технолоджи (EGT), Казино Технологии, Новоматик.

Неслучайно мотото на изложението е "България - технологичен център на Балканите", с което се поставя акцент върху значението на игралната индустрия като инициатор в развитието на технологиите и прилагаща всички иновации се в IT сектора. Тази година специално внимание е обърнато на стартиращите компании от технологичния сектор, които ще покажат най-новите си проекти в Стартъп зоната пред публика. Жури от индустрията, предприемачеството, медиите и неправителствения сектор ще оценят участниците и ще изберат победителя. В "Зоната за иновации" са представени най-новите тенденции и насоките за развитие в индустрията като игрални машини, които съчетават традиционна игра и онлайн игра на допълнителен монитор. Към младите и студентите е ориентиран Кариерният център.

Съпътстващите събития към изложението са изложбата „В света на българските откриватели и изобретатели", която е организирана със съдействието на Национален политехнически музей и представя информация за някои от най-великите научни постижения на човечеството, които са дело на българи. А почитателите на красотата ще се насладят на конкурса Miss Gaming BEGE 2017, организиран съвместно с агенция Интерсаунд.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.